22766624_10213150060858196_1466048938_o.

Onkohan murrosikä kolahtanut Paavoon oikein isolla lekalla? Tyyppi on alkanut melkoiseksi uhoajaksi. Haukkuu kaikkea liikkuvaa (ja välillä vähän liikkumatontakin).. Harhanäkyjä? Kyllä!! Yhtenä hetkenä superegoa on vaikka koko kylälle jakaa ja toisena hetkenä voimantunnosta ei ole jälkeäkään.. Aika ajoin kehittää itselleen myös ihmeellisiä jännitystiloja. Ja kun menee tässä tilassa ulos, niin käyttäytyy kuin joka nurkan takana vaanisi vihollinen.. Hiihtelee varovasti seinän vierustaa pitkin..

Wahlroosia poika nylkyttää nykyään sellaisilla kierroksilla, että nalle-parasta on pian jäljellä hauras muisto vain! Tavaroiden pureskelu ja tuhoaminen on ihan uudella levelillä. Olenkin pelotellut Paavoa, että laitan Turun Sanomiin jommankumman näistä ilmoituksista: ”Myydään terävähampainen koira” tai ”Myydään järsityt keittiökalusteet”..

Luin mielenkiintoisen artikkelin siitä, että myös koirat ovat oikea- tai vasenkätisiä. Tai siis oikea- tai vasentassuisia. Tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen, että koirista noin puolet on oikeakäpäläisiä ja puolet vasenkäpäläisiä (vrt. ihmisistä vasenkätisiä on vain noin 10 %). Uros-koirat ovat useimmiten vasen- ja nartut oikeakäpäläisiä.

Pitihän minunkin sitten testata, kumpaa tassua Paavo suosii..Tein tieteellistä tutkimusta kolmella eri tavalla:

  1. Laitoin kongin sisään nameja ja kongin olohuoneen pöydälle, jonne Paavon piti kurkotella.
  2. Laitoin Paavon kuonon päähän vähän hunajaa katsoakseni kummalla tassulla hän hieroo sen pois
  3. Pyysin Paavoa antamaan tassua.

Empiirinen tutkimukseni paljasti seuraavaa: Meidän Paavo on vasentassuinen! Selkeä tapaus. Tosiäijä se on!!

terveisin Mummo