Lulu on mökillä. Ei täällä perämetsässä, vaan jossain huitsin nevadassa eli Keski-Suomessa. Sanovat, että ranskanbulldoggien kroppaa ei ole luotu uimista varten. Vahvasti etupainoisia tyyppejä kun ovat (toisin siis kuin minä optimaalisine ryhteineni ja rakenteineni. H I L J A A MUMMO!! Ryhdissäni ei ole mitään kritisoitavaa!) . Kovasti varoittelin Lulun omia, että pitäisivät siellä järvellä tylleröstä hyvää huolta. Ja kaikista varoituksen sanoistani huolimatta, Lulu oli päästetty putoamaan järveen. Pakkohan tytön siitä oli uimaan lähteä. Ei siinä voinut vedota Wikipedian viisauksiin eikä muihinkaan rotuselostuksiin, ja olla uimataidoton. Pakkohan se oli rantaan päästä. Ja uida.

Lulu%20ui.jpg

Kuvassa Lulu on juuri rantautunut ja huomaatte varmasti katseesta, että moinen hänestä huolehtimisen laiminlyönti ei ole ollut kyllä yhtään mieleen. ”Sinun syy!”, ”Laiturin syy!”, ”Yhteiskunnan vika!”, kertoo ilme..

Minua on ollut viihdyttämässä ja kiihdyttämässä Hilma-Himbeliini. Oliko tytön nuttura tällä kertaa kireällä? Itse asiassa hän otti yllättävänkin tsillisti tällä kertaa. Sellaisiin lapsellisuuksiin ei sentään hänen mielensä eikä kroppansa taipunut, että olisi kanssani leikkimään lähtenyt.. Ei. Asialinja piti. Mutta jotain ainutlaatuista tapahtui!! Nukuimme lusikassa! Melkein.. Ai mitenkä se on mahdollista? Ehkä Hilmalla oli lämpöhalvaus tai jotain..

me%20kaks.jpg

Harmi muuten, että kävin Helsingissä viikkoa liian aikaisin. Niin mielelläni olisi Putinin ja Trumpin haukkunut.

t. Paavo Oiva Veikko