leikkurit.jpg

Mazda sai raskasta jalkaa, kun nainen ampaisi lähipostiin. Mikäs mummelin nyt sai noin innostumaan? Hänelle oli paketti Paws & Son -verkkokaupasta. ”Kylläpäs tul äkki! Just vast me tost puhutti” ihmetteli nainen. 

Mummo oli minulta salaa tehnyt yhteistyötä Paws & Son:n Samin kanssa. Tutkin heti kaikkivaltiaasta Googlesta, että mikäs yritys se tämä tällainen on, joka meitä muistaa. Paws & Son on uusi, suomalainen lemmikkieläintarvikkeiden valmistaja, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Kiitosta he olivat saaneet mm. hyvästä asiakaspalvelusta, toimitusten nopeudesta ja eipä oltu tuotteitakaan moitittu.

Tutkin tarkemmin yrityksen sivuja. Siellä oli tarjolla lemmikeille uima-allasta, oli rauhoittavaa petiä, kaulapantoja, kantolaukkuja ja paljon muuta kivaa. Ja mitä valitsee minun mummoni! Kynsileikkurit! Mummoooooo!! Et ole tosissasi!

”Nyt kokeilla kui nämä toimiva. Kato Paavo, näis o valoki!” Et vakuuta minua, nainen. Mutta jos nyt sitten tämän kerran kokeillaan. Mutta vain tämän kerran. Lupauduin, sillä olen kuullut eräältä Väkältä, että pienemmälläkin varvasmäärällä pärjää. Väkä syntyi vähävarpaisena. Tai niin hän ainakin sanoo.

Ei tarvittu + 2,5:n vahvuuksia mummon silmälaseissa, eikä Karvakättä taskulampulla sohimassa. Yllättävän hyvin mummo leikkuuhommissa pärjäsi. Vaikka hän oli kyllä itse sitä mieltä, että se olin minä, joka pärjäsi. ”Hyvä Paavo, sää pärjäsit hianoste!” No, mikäs minun oli siinä maatessa, kun muut hoitivat likaisen työn.

Te, jotka minut tiedätte, olette varmasti huomanneet, että meikäpojalle tuottaa ylivoimaisia vaikeuksia sanoa asioista jotain positiivista. Mutta jos sanon, että ei mikään ihan paskin KLP (= kynsienleikkuupäivä), niin voitte vetää siitä johtopäätöksenne eli taisi se Paavo näistä leikkureista tykätä!

T. Paavo

 

Saimme tosiaan Paavon kanssa kokeiltavaksi Paws & Son -yritykseltä Safeclip -kynsileikkurit. Itseäni kiinnosti kovasti se, että leikkureissa on valo, joka toimii sisäänrakennetulla USB -ladattavalla akulla ja valon toiminta-aika yhdellä latauksella on jopa 10 tuntia. Latausjohto tuli pakkauksen mukana.

Paavo ei koskaan unohda kertoa teille minun ikääntymisestäni ja sen tuomista vaivoista. Ja kyllä, ikänäkö on yksi ikävistä haitoista, joka vääjäämättä alkaa jo kuudenkympin ylittänyttä vaivata. Niin myös minua. Ai että oli kiva leikata Paavon kynsiä, kun valo näytti juuri oikeaan kohtaan, siihen, josta kulloinkin leikkasin. Ei tarvinnut pelätä, että osunko nyt oikeaan kohtaan varmasti.

Sakset olivat tukevat, niistä sai hyvän otteen ja leikkurit tuntuivat mukavan teräviltä. En valehtele, kun kerron, että leikkuutehtävästä suoriuduttiin huomattavasti aiempaa nopeammin, mukavammin ja myös tietysti turvallisemmin kuin ennen.  Ja vaikka Paavo ei sitä koskaan myöntäisi, hän tuntui hetkittäin suorastaan rentoutuvan varmoissa otteissani.

Sinä, joka nyt etsit lemmikillesi kynsileikkureita tai olet vanhoihin leikkureihisi tyytymätön, voimme Paavon kanssa vilpittömästi suositella Safeclip -leikkureita. Ja Paavo pyytää vielä huomauttamaan, että vastoin kaikkia hänen odotuksiaan, kaikki varpaat ovat vielä tallella!

pave%20ja%20leikkurit.jpg

t. mummo