j%C3%A4%C3%A4kiekko.jpg

Eriskummallinen peli tuo jääkiekko. Tehty varta vasten kovin hankalaksi. Jää on vaarallisen liukas ja siellä pitää pysyä pystyssä kengillä, joissa jäähän osuu vain yksi ohut metallikaistale! Vaikeutta lisää se, että vastapuolen joukkueen kaverit tönivät koko ajan, ja laittavatpa joskus kädessään olevan pitkän kepinkin ihan tahallaan toisen jalkojen eteen. Tavoitteena ainoastaan ja vain aiheuttaa kipua toiselle. Sääntöjen puitteissa tietenkin.

Tyyppi, joka ei osaa pelata, laitetaan niin kutsutun maalin eteen. Se on kamala paikka. Pelaajilla on kauhea hinku kiduttaa tätä kaveria iskemällä kuminen peliväline täysillä ressukkaa kohti. Ja jos kaveri joten kuten onnistuu väistämään ja musta läpyskä iskeytyy kaverin lärvin sijaan maaliksi kutsuttuun verkkopussukkaan, sen sijaan, että häntä kiiteltäisiin hyvästä väistöliikkeestä, hän saakin kaikkien haukut niskaansa.

Pelin idea on, että maaleja tulisi ihan järjetön määrä. Hassua, että kumpikin joukkue tekee kuitenkin osumayrityksiä vain yhteen maaliin. Ehdotankin sääntöuudistusta, että pelivälinettä saisi lyödä ihan kumpaan maaliin vain, niin johan tulisi osumia! Tänä aamuna suomalaiset ovat kuulemma pelanneet Venäjää vastaan. Ilmeisesti ihan hyvällä menestyksellä, kertoi Karvakäsi. Kuulin kyllä uneni läpi Karvakäden reagointia. Olin huolissani.

t. Paavo