Paveinen.jpg

Oletko yrittänyt lukea blogiani viikonlopun aikana? Ei tainnut onnistua? Vuodatus.net on ollut jumissa. Syytä en tiedä. Pääasia, että toimii taas, sillä jatkuessaan tuon kaltainen tekninen ongelma olisi saattanut aiheuttaa mummolle ylimääräisiä sydämen tykytyksiä, joita rytmihäiriöksikin kutsutaan. Ja nainen kun ei ole muutenkaan tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa iskussa.

Mummo on ollut tänä aamuna huonovointinen. Hän mietti jopa sellaista, että testissä saattaisi näkyä nyt kaksi viivaa. Ei helskata! Epäiletkö, että kantaisit sisäelimissäsi ihmistainta? Tuossa iässä! Ai, tarkoititkin koronatestiä. No, huh, mikä helpotus. Ei sillä, ettenkö minä pienistä nahkamooseksista pitäisi, mutta sinua mummo ajattelin.. Pystyisitkö sinä enää vaihtamaan tosi tv-ohjelmien tuijottamista sen kaltaiseen live-toimintaan, jota pikkuinen vaatisi? Tuskin. Minun hoidettavaksenihan tuo olento jäisi.

Ja juuri nyt minuun iski vastustamaton halu kiivetä mummon syliin, mutta onko se järkevää, jos hän on jonkin viruksen itselleen hankkinut? No, ehkä otan riskin. Ei helskata, miltä sinä nainen haiset?! Ei ole henkesi niittykukkasilta tähänkään asti tuoksunut, mutta nyt kyllä lemuaa!  Erotan ainakin valkosipulin, auringonhatun, sinkin, buranan ja hurjan määrän eri kirjaimilla alkavien vitamiinien löyhkän! Tuolla pitäisi kyllä jokaisen hiukankin itsesuojeluvaistoa omaavan viruksen sännätä karkuun! Katsotaan, miten käy.

t. Paavo