Meitsille on tapahtunut vajaassa kolmessa viikossa, kun olen viettänyt osa-aikaeläke -päiviä, vaikka mitä? Entä sinulle?

Olin kaikenlaisessa mediapimennossa hetken ja siksi aivan liian myöhään taas havahduin siihen, että vaalit olivat ja menivät. Kuulin, että minun kaltaistani eläinaktivistia toivottiin kovasti ehdolle. Joku eläinpuoluekin kuulemma mukana oli, missä ei sitten kuitenkaan ollut ainuttakaan eläintä ehdolla! Onko järkeä? Kävinkö äänestämässä, annoinko ääneni jollekulle? En helskatassa! En anna ääntäni kenellekään! Tarvitsen itse ääneni, se todettiin mm., kun kävin trimmauksessa.

JOS olisin ehdokkaaksi asettautunut, niin takaan, että olisin tuossa turnauksessa 200:n kovimman taistelijan joukkoon kirinyt. Olisin kampanjoinut kaikkien toisinajattelijoiden oikeuksien puolesta ja tärkein asia, jota olisin ajanut, olisi ollut vaatimus kissakannan pienentämisestä. Ainakin puolet niistä kiusankappaleista pitäisi kuskata oitis Ruotsiin. Ja ostettaisiin heille vain menolippu. Jotkut kyllä sanovat, että kun sinne eduskuntaan päättäjäksi valitaan, saattaa käydä niin, että vaihtaakin oitis mielipidettään. Minäkin olisin saattanut valintani jälkeen mennä kysymään naapurilta, vaihtaisiko hän mielipidettä kanssani? Ota sinä minun mielipiteeni, niin minä otan sinun. Ja sen jälkeen olisin hengaillut kissojen kanssa, kuin parhaita ystäviä oltaisiin. Ei helskata!

Pääsiäisenä varsinkin lapsille kerrotaan noidista, jotka muka lentelisivät yläilmoissa.  Ei näkynyt täällä Perämetsässä ainakaan. Eletään toisaalta myös sen kaltaista aikaa, että jos jokin luudalla lentävä naisihminen olisi ilmatilaamme eksynyt, vakoojana hänet olisi hyvinkin pian alas ammuttu.. Söitkö sinä pääsiäisenä paljon mämmiä? Minä söin, mutta Karvakäsi vei minustakin voiton. Veti sen verran monta rovetta. Elämme toivossa, että jo muutaman viikon kuluttua häneltä tulisi kiinteätä paskaa.

Ai niin, tärkein meinasi unohtua!! Minulla oli eilen synttärit! Meikäpoika täytti kuusi vuotta. Oliko isot bileet? No oli. Hilma ja Tyttöjollaonniinsyötävänihanathiukset kävivät, samoin Mimmiliini katraansa kanssa. Sainko uskomattoman ihania lahjoja? En. Hyvn pian heidän tultuaan tajusin, että olivat autuaasti unohtaneet synttärini. Tulivat tänne hengailemaan ihan muuten vain. Elleivät olisi niin mukavia tyyppejä, olisinkin ehdottanut mummolle, että tervetuliaismaljan sijaan annetaan heille lähde(menemään)vettä..ennen%20ja%20j%C3%A4lkeen.jpg

Kävin tosiaan trimmauksessa. Mummo sanoo, että ”vähän siistitään”. Katsokaapa kuva. Onko vähän siistitty vai onko mieheltä viety kaikki, joista hän saattoi ylpeä olla!

t. Paavo