Pave%20karvanaama.jpg

Ihan pakko oli tulla tänne, kaikista lupailuistani huolimatta, huutelemaan jo näin heti huhtikuun alkuun! Oli tärkeää asiaa teille. Meitsi kun on saanut heti ensimmäisen osa-aikaeläke-viikon lopulla aikaan huimia läpimurtoja! Totesin jo alkuviikosta, että ei helskata, eläkkeeni on niin pieni, että pikkulinnuillako tässä on alettava elämään? Ei sillä, etteivätkö nekin kelpaisi.. mutta sisäfile silloin tällöin olisi kuitenkin poikaa.

Mitä siis tehdä? No, meidän väärin kohdeltujen pitää kertoa valtaa pitäville tästä vääryydestä! Indeksikorotus koskee myös osa-aikaeläkeläisiä! Tänään meitä onkin ollut melkoinen kollegoiden suma täällä eduskuntatalon edessä. Olette ehkä mediasta tapahtumaa seuranneetkin. Ellette, niin avaapa heti TV! Siellä kerrotaan non-stoppina siitä, miten jo ensimmäisen mielenosoitus-tunnin aikana saimme aikaan niin sisäpoliittisen kriisin, diplomaattisen selkkauksen kuin viimeisimpänä koko maata koskevan poikkeustilan!

Äsken juuri Sauli pyysi minulta audienssia. Toki sen hänelle myönsin. Kovasti hän pyyteli anteeksi, että näin on päässyt käymään, että osa-aikaeläkeläiset on näin unohdettu. Lupasi korjata asian välittömästi. Jo tämän päivän aikana. Eli ilokseni voinkin teille, rakkaat osa-aikaeläkekollegani ilmoittaa, että ELÄKKEENNE ON TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN KOROTETTU KOLMINKERTAISEKSI!

t. Paavo