Ei ole fiksua "kusta toista silmään" (ja en tarkoita nyt pelkästään sitä sanontaa). Minä tein tänään niin. Kirjaimellisesti. Hilma tuli ulkoa sisään. Juoksin tietysti vauhdilla häntä vastaan (sydän riemua ja rakkautta täynnä <3 ) ja kuinka ollakaan, lensi pissani suoraan Hilun silmään! Nolotti. Ja Hilma ei tykännyt. Tämä kaikki oli vakavamieliselle tytölle melkeinpä liikaa..

Mummo lohdutti minua, että kyse oli ilopissasta. Se voi tulla vaikka olisi juuri käynyt asioilla. Pienille pennuille se on ihan normaalia. Ilopissa kertoo siitä, että on vain niin kauhean onnellinen!! Mummo kertoi, että joskus vanhoilta naisiltakin lirahtaa ilopissa, jos oikein kovasti naurattaa. Sitä vaan ei sanota söpösti ilopissaksi. Sitä sanotaan virtsankarkailuksi. "Kyl varma vanhentuva naisekki ostaisiva pal mialummi ilopissa-suoji, ku suoji virtsankarkailusse tai inkontinenssisse. Tehränk Paavo ehrotus tena-tehtal?"

Minä siis pissailen nykyään jo ulos. Ulos on aina niin kiva mennä! Aina siellä pari perhostakin tulee vastaan. Mummo kyllä väittää, että perhoset eivät lennä itsestään minun suuhuni, kuten tuossa yhtenä päivänä teille kerroin. "Jos sää juokset suu auki perhose peräs ja laitat suus kii, ku se on sun kiäles pääl, ni ei se sillo ol sinne vapaehtosest menny".

terveisin Paavo