tikapuut.jpg

Kuten tiedämme, portaat ovat astetta kehittyneempi muoto tikapuista. Ja meillä täällä Perämetsässä ollaan tässä asiassa, kuten useimmissa muissakin asioissa, kehityksen edelläkävijöitä. Nämä meidän kylämme uudet portaat eivät olekaan mitkään vipattavat viritelmät, vaan lujaa ja tukevaa tekoa kuten olemme me perämetsäläiset itsekin!

Täytyy silti myöntää, että hiukan meinasi olla tutinaa puntissa, kun lähdin kohoamaan yläilmoja kohden.. Pelotti, kun  mietin sitä vanhaa totuutta, että mitä korkeammalta putoat, sitä littanammaksi liiskaannut. Ei olisi ollut halua moiseen. Muistin myös, että eikö jokin sellainenkin sanonta ole olemassa, että mikäli portaat, joita pitkin olet kipuamassa eivät lopukaan, olet todennäköisesti matkalla tikapuita pitkin taivaaseen. Sinnekään minulla ei olisi vielä mikään kiire. Nuorella miehellä.

Mummo kiipesi kanssani. Haluaa kuulemma pysyä tikissä ja parantaa elämänlaatuaan kuntoilemalla. Jotta maksimoisi lihasmassansa kasvun ja saisi Kim Kardashianin perän, lupasi tehdä tämän uudelleen taas syksyllä. Hyvä mummo!

portaat.jpg

t. Paavo