Olisi kiva päättää projekti tasalukuun eli 20:een. Minne vielä menisimme? Missä olisi mielenkiintoinen pieni paikka, jonka tarkkaa asukasmäärää ei kukaan osaisi ihan tarkasti sanoa, koska poismuutto kylästä on niin vilkasta? Paikka, joka olisi globaalia tasapainoa silmällä pitäen luotu, sillä väestön liikakasvu on maailmassa todellinen ongelma.Tämä paikka loisi balanssia populaatioon. Paikka, johon ajaessasi navigaattorisi sanoisi: ”Käänny takaisin jos voit..”  

Jos joku ko. paikan harvoista nuorison edustajista uskaltautuisi mopedillaan kylänraitille jarrutusjälkiä jättämään, olisi kylän ainoalla julkisella foorumilla, facebookissa, mopon ääntäkin nopeammin paheksuva maininta ko. tyypin toiminnasta. Tyyliin: Mikä o nykynuoris vial? Enne sentäs tehti käpylehmi ja lelut tehti tuahest ja kuarest. Nykyä vaa pelata pleisteissoneil ja mopoil päristellä.. Tästä kaikesta seuraisi, että  kyseisen paikan koulun nurkilla eivät notkuisikaan teinit, vaan elinpiiriään laajentavat sudet.

Mutta hei! Minähän tiedän tuon paikan! Itse asiassa taidan jopa asua siellä. Ehkä projektimme onkin hyvä päättää Perämetsään ja oman kodin terassille. Mummo voi vääntää tortut.

viimeinen.jpg

terkuin Paavo