Nyt on ekinokokin lamaannuttaja -tabletti nielty ja meikäpojan suolisto mahdollisista  epätoivotuista gangstereista vapaa. Mitenkä sujui eläinlääkärissä käynti?  Hyvin. Kai. Mitä mummooooo?? En ymmärtänyt lääkärin puheesta sanaakaan. Eikä mummokaan. Mutta lääkkeen saimme ja sehän se meidän agendamme oli. Tai oli siihen asti, kunnes astuimme sisälle odotushuoneeseen. Alta aikayksikön asia, minkä vuoksi paikalle tulimme, unohtui minulta totaalisesti. Syy oli se, että vastaanotolle vuoroaan odotti myös KISSA!! Se sai pasmani täydellisesti sekaisin (jokainen itseään kunnioittava koira menisi tuollaisesta yllättävästä kohtaamisesta toimintahäiriöön). Niinpä lääkkeestä viis, nyt katsotaan kuka on kuka!!! Minä ulvoin ja kissa sähisi! Kun vuoroni tuli tavata lääkäri, en edelleenkään, vallalla olevan kiihtymyksen ja ylikierroksilla käymisen vuoksi, ollut kyvykäs esittämään hänelle sitä parasta, enkä edes toiseksi parasta minääni. Ja sekös mummoa närästää edelleen. 

received_2529897703900075.jpg

No, nyt kotimatkamme on alkanut. Lähdimme tänään Orihuela Costasta ja saavuimme tänne Alicanteen. Tulimme taksilla. Mummo sanoi, että tämäkin taksikuski oli niuho.. En tiedä mitä se tarkoittaa, mutta sen tiedän, helvata vieköön, että koiran paikka ei kuuluisi olla auton lattialla!! Ties miten likaisella. Yritin sieltä vähän vihjailevasti yskähdellä, mutta mitä teki kuski, laittoi vain musiikkia kovemmalle.. Emme menneetkään odotusteni mukaisesti lentokentälle. Ei. Yövymme vielä ensi yön hotellissa ja vasta huomenna aamulla lähdemme KOTIIN!!! Miksi vasta huomenna? Mummooooo!! Olin ihan pihalla.. Vaikka olin siis huoneessa. Siinä hotellihuoneessa. Residenssimme alkaa näemmä pienentyä pinta-alaltaan koko ajan. Koolla ei ollut pilattu entinenkään, mutta tämä alkaa olla jo pikkuisen ahdas. Jos vielä pitäisi vaihtaa paikkaa, olisi se, mikäli tahti jatkuisi samanmoisena, ehkä kokoluokkaa vessa.. 

received_414509409502014.jpg

 

Seuraava päivityksen tuleekin taas Perämetsästä. En malta odottaa, että pääsen tsekkaamaan kaikki lenkkipolun merkkauspaikat. Siellä on varmasti hillitön määrä viestejä minulle.. 

Terkuin Paavo, maahantakaisinmuuttaja