Paavo%20ja%20lumi.jpg

Mitä eroa on Sotella ja Paavolla? Sote kaatui, Paavo ei. Mitä eroa on hallituksella ja Paavolla? Hallitus kaatui, Paavo ei. Mitä yhteistä on Iivolla ja Sotella? Antaa olla, ette te arvaa kuitenkaan..

Tyypillä, nimeltään Juha, on jotain tekemistä hallituksen kaatumisen kanssa. Hän kertoi kuunnelleensa ”sisäistä ääntänsä”. Olenpa ihan äärimmäisen kiitollinen, että minun sisäinen ääneni ei käske tekemään mitään noin outoja asioita. Minun sisäiset ääneni tulevat ulos peräaukostani. Hmm. Ja yleensä tuo ulos pullahtava sisäinen ääneni enteilee vähän tuhdimmankin tavaran saapumiserää. Ehkä Juhallakin... No nyt minä sen vasta hoksasin! Mummohan sanookin aina, että poliitikot puhuvat paskaa. Eriskummallinen anatomia heillä..

Tänään on Kansainvälinen naisten päivä! Käsittääkseni mummo on sellainen. Nainen. Eli pippelitön ihminen. Ja kun jotain otetaan ihmiseltä pois, kuten nyt esimerkiksi pippeli, pitää antaa jotain tilalle. Naiset ovat saaneet tilalle ihan oman logiikan, naisten logiikan. Tästä filosofisesta taidosta johtuen nainen pystyy esim. puhumaan 25:sta asiasta yhtä aikaa, kun mies puhuu samaan aikaan vain yhdestä, ja siitäkin hyvin tarkkaan harkiten.

Samaten naisen logiikka pätee siinä, miten mummon mielestä jääkiekkopelin sääntöjä voitaisiin muuttaa..  Koska maalien määrä on pelissä oleellinen ja pelin kulkua määrittelevä asia, niin miksi maaleja ei saisi tehdä molempiin päihin. Maalien määrä lisääntyisi huomattavasti. Tai mitä sanotte seuraavista: Miksi tehdä kauppalista, kun kaupassa kuitenkin näkee, mitä kaikkea siellä on.. Tai nainen ei osta itselleen suklaalevyä ettei lihoisi. Ostaa miehelleen ja syö sitten sen. Mitä mummoooooo!!

Hyvää naistenpäivän iltaa!!

toivoopi Paavo