Boriksen%20allergia.jpg

Nyt on Boriksella jotain miesflunssaa pahempaa. Lähetti minulle selfien. Jo on kuvan tyyppi ankeana ja apaattisena.

Boriksen kirsun seutu alkaa kerätä punaa, kun äijä oikein innostuu.. niin tai nolostuu. Epäilen kuitenkin, että nyt ei ole kyse siitä. Jostain astetta vakavammasta taitaa olla kyse. Noin aggressiivinen punotus vaatisi jo sen, että Boris olisi joutunut vähintäänkin kymmenen iloluontoisen nartun ympäröimäksi ja huomion kohteeksi. Siitä saattaisi seurata noin vahva reaktio.. Ja en ihan usko Boriksen yht’ äkkiseen menestykseen naisten keskuudessa. Boris, kuten en minäkään, emme yleensä ole tyttökoirien ykkösvalinta poikaystäväksi. Juuri mitkään tyttökoirien ”Uros minun mieleeni” -kriteereistä eivät tuota tulokseksi meitä. Ikävä kyllä.

Boris kertoi olleensa rokotettavana. Ja niin kuin minä olen kehottanut häntä kiertämään eläinlääkäriasemat kaukaa! Siellä käynnistä ei seuraa koskaan mitään hyvää!! Milloin viedään pallit, milloin kiskotaan hampaat irti! Milloin eläinlääkäri ihan vaan omaksi huvikseen työntää sormeaan koiran ahteriin. Herkkänä miehenä Boris sai rokotteesta allergisen reaktion. Mitä nyt tehdään?? Mies tarvitsee apua! Missä adrenaliinit, antihistamiinit ja kortisoniruiskeet?? Joskus myös yön yli nukkuminen auttaa. Ja Borista auttoi tuo viimeksi mainittu.

Katsottiin eilen mummon kanssa uutta koira-aiheista tv-ohjelmaa. ”Kato ny Paavo malli! Tee tommottis! Oi, joi, ompas toi viisas!” Höh. Osaisin minäkin riippuliitää. Ja osaisin minäkin sukeltaa. Ei vaan ole täällä perämetsässä oikein olosuhteet olleet otolliset moisille touhuille.. Ja tulisitko mummo mukaan? Sinä, joka hengästyt omenaa kuoriessasikin. Sitten ohjelmassa ylpeänä esiteltiin koira, joka ”osasi” niin fiksusti päätellä, että jos namia ei ole toisen kupin alla, niin se on sitten sen toisen kupposen alla. Niin, mikä olikaan todennäköisyysprosentti tuossa kohdin? Hei haloo! Kissojen ÄO:kin riittäisi tuohon.

Vanha ukko esitteli koiraansa, joka tunsi nimeltä kaikki 1000 leluaan!! Hitusen vaatimattomalta alkoi tuo oma lelukoppa näyttää sen jälkeen. Missä minun puuttuvat noin 976 leluani ovat? Mummooooo!  Ja mitä ihmeellistä siinä on, jos koira oppii nimeltä lelujaan! Tunnenhan minäkin Nalle Wahlroosin, sammakon, kirahvin, pallon ja myös kaikki ne, joiden ulkoinen olemus on kokenut pientä muutosta sen jälkeen, kun ne käsittelyssäni ovat kadottaneet sisuksensa. Sen sijaan, että ihmettelisin koiraa, ihmettelisin koiran noin 100-vuotiasta omistajaa.. Miten ikimaailmassa niin vanha ukko muka muistaa nimeämänsä lelut? Ei muista! Ja miten ylipäätään niin vanha ihminen voi muistaa enää tuhatta sanaa!!?

Terveisin ihmettelevä Paavo