Joskus minusta tuntuu, että mummon aivot lyövät aivan tyhjää, mutta välillä hän osaa kyllä yllättää! Niin kuin nyt.. Olen totisesti kaivannut vihreää, mehevää, maistuvaa ruohoa. Nihkeästi on ollut herkkua tarjolla. Mutta nyt sitä taas on! Mummo ymmärsi, että jos ruoho ei ulkona kasva, sitä on kasvatettava sisällä! Vielä on hivenen kasvukausi perämetsävyöhykkeellä kesken..Mutta kun valmistuu, niin sitten ei kyllä syömisen kanssa himmailla! Pistetään kunnon suolentoimitusviikot käyntiin!

Eikä riitä se, että ruohon sisäkasvatus on alkanut.. mummo kantaa myös outoja oksia sisälle. Miksi? Ei hajuakaan! Ehkä alkoi myös saunavihtoja kasvattaa, koska kovin ovat paljaat nuo koivun oksat tuolla ulkosalla..Taitaa mummelin selkä kaivata kunnon suitsutusta!  Mitä mummo?? Pääsiäinen tulossa? Siis mikä? Miten tämä viljelyintosi siihen liittyy? Pajunkissoja? Kissoja! WTF! Kasvavatko ne puussa?!

Kun joulupukki-vaarasta päästiin, toinen uhka tuli tilalle.. Ehkä jopa pukkia pahempi.  Pääsiäisnoidat! Pääsiäinen on kuulemma luudalla lentävien naisten sesonkiaikaa! Mummo kertoi, että näiden noitien ruumis on sivelty taikavoiteella niin liukkaaksi, että ne kiitävät ääneti ilmojen halki. En tykkää.. Lentoliikennettäkin häiriköivät. Miksei ilmailuvirasto puutu moiseen? Eikä se ole edes pahinta!! Pahinta on, että nämä rumaksi mainitut naiset käyvät pääsiäisenä leikkaamassa meiltä eläimiltä karvoja ja nahanpaloja!! Tietääkö Hilma? Mummoooo!! Tietääkö Boris? Hälyttäkää kodinturvajoukot!!

yk64494-630x898.jpg

Älkää antako tuon hymyn hämätä. Naisen hymy on usein niin petollinen.. Varoitteleepi sinua Paavo.