Paavo%20ja%20Hilu.jpg

Hilmasta on tullut OUTO! Aiemmin olen saanut tehdä kaikki sirkustemput, jotta on päästänyt edes hajuetäisyydelle. Mutta entäpä nyt!! En saanut tytöstä hetken rauhaa. Koko ajan työnsi peräänsä naamani eteen. ”Hei haloo! Voitaisiinko katsoa välillä toisiamme silmiin?! Pehva on jo niin nähty!” Ei voitu. Tahtoi kai näyttää, kun oli saanut uudet housut. Ehkä halusi saada minut kateelliseksi.. Ei onnistunut.. En ole vaatefriikki. Vie pois ne!!

Ja mikä oli Hilusta lähtevä tuoksu..haju..aromi.. ?? Hänelle ominaisesta kukkaistuoksusta ei ollut tietoakaan!  Olin kuin palikalla päähän lyöty! Lopulta minua alkoi jo hieman pelottaa Hilun käytös. Onko tyttö psykoosissa? Tuo ei ole enää normaalia. Yritin paeta. Onnistumatta. Piilouduin.. ja kun varovasti käännyin, siinä heilui perä taas nenäni edessä. Se oli kuin pahinta painajaista!

Nyt se haju sitten kummittelee nenässäni .Vaikka Hilu jo lähti. Hajumolekyylit jäivät  kai reseptoreihini kiinni. Mattokin haisee oudolta. Ja sohva. Ja mummon paita. Olisikohan minun pitänyt huomauttaa asiasta Hilmalle.. Sanoa, että psssst, älä jätä iltapesua väliin.. Ehkä ei olisi tykännyt.. Olisi voinut nolostua..Entinen parfyymiprinsessa.

t. Paavo