”Lenkilleeee! Karvakäsi tule, vien sinut lenkille!” Mitä?? Ei voida mennä metsään..? WTF!  Lenkkipolkumme on kaapattu? Muukalaiset ovat tulleet ja vallanneet peräkylämme metsät! Ukkoa ja akkaa jolkottaa päättömän oloisesti pitkin aina niin rauhallista metsikköäni. Polkujuoksukilpailut. Sanoo mummo.  Eikä aio osallistua. Ylikunto kun ajoittui hänellä juuri elokuulle (uskokoon ken tahtoo). Ennakkosuosikki on ilmeisesti Paavo Nurmi, sillä häntä ylistettiin jo eilen polkumme varrella olevissa nauhoissa. Onnea vaan kaima… Näytä niille!

Jos Hilma olisi meillä, menisimme kyllä informoimaan valtaajia, kenen metsissä ravaavat ja syljeskelevät. Hilma se ei sanojaan kaunistelisi! Ronskit jutut nartulla. Eilen oli omalta pihaltaan paikantanut tunkeilijan. Kissan.  Itseään puolta kookkaamman. Mitä teki Hilma? Tappouhkauksia ladellen oli häätänyt tyypin naapurikuntaan. Hilu oli pistänyt ihan juoksuksi.  Ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Oli pakko. Penteleen kissat!

Mummo sanoo, että hyvä vaan, kun tulivat muukalaiset poluille tömistelemään. Perämetsässä kun on ollut käärmeitä enemmän kuin henkilömuistiin (pakko käyttää nykyään tätä sukupuolineutraalia käsitettä).. En ole saanut koskea niihin. Mieli on tehnyt. Hauskannäköisiä veikkoja. Hännästä ottaisin otusta kiinni ja pistäisin pyörimään. Saisi elämänsä helikopterilennon.   Mutta en saa tehdä sitä. ”Syä Paavo mustikoi!” Höh. Ei ole sama asia.

Mist%C3%A4%20niit%C3%A4...jpg

Mistä niitä muukaisia oikein tippuu??

t. Paavo Oiva Veikko