Voi mummoa! Taas on ihmeteltävä, miten tuon naisen pakkomielteisellä ajattelulla ei ole mitään rajaa! Hän on jo pitkään valitellut pahanhajuisesta hengityksestäni (vaikka hänellä itsellään ei ole yhtään varaa valittaa.. Samassa junassa ollaan..). Juuttunut ihan tähän haju-asiaan.. Kuuluuko koiran hengityksen tuoksua kukkasilta? Mielestäni ei. Luonnon laista kyse. Mutta tätä hajua täällä meillä siis kummastellaan..

Nyt mummo on sitä mieltä, että tähän  ensimmäisen maailman kolmanneksi suurimpaan ongelmaan on tehtävä loppu. Varmasti haluatte tietää, mitkä ne kaksi ensimmäistä ovat; 1. Kaapissa on vielä joulusuklaata. Sitä ei saisi syödä, koska se lihottaa. Mutta ne pitäisi syödä, koska menevät pian pilalle. 2. Miksi ostoskärryissä pitää olla lukko? Jos ei ole kolikoita? Poletti hukassa. Ja 3. siis tämä: Paavon hengitys haisee. Kolmannen maailman ongelmat ovat todellisia: nälkää, sairautta ja sotaa.. ja meillä täällä; PAAVON HENGITYS HAISEE… Pientä perspektiiviä, pyydän.

Tänään minulle sitten syötettiin  Plaque Off Animalia.. Juuston väliin piilotettuna.. Meillä kun tätä ”reilua peliä”, fair playta, harrastetaan..Mummo kertoi myöhemmin, että  ”Tämä aine luppa poista pahanhajuse hengitykse. Ja lisäks se poista viäl hammaskive  ja bakteeriblakkiki.” No, huh, huh.. Aaltojako pitäisi tehdä näin erinomaisen aineen kunniaksi?  Miksi blakit ja muut pitää poistaa?? Haluan pitää bakteerikasvustoni! Ne ovat minun omia pikku-yksisoluisiani..Lemmikkieliöitä.

”Jos tämä aine ei auta, ni sit mä kyl pirä huole, et sää et enä tual ulko syä kaikki mitä etten tule. Sun mahasas o semmone käymistila meneiläs, et kaasut tule suustaki ulos”. Mummo on puhunut ja pulinat pois..

22345132_10213031028482461_632275948_o%2

Et ole sitten mummo vihainen, vaikka varastinkin hammasharjasi.. Sinun sanoja käyttäen: "Jottai tarttis tehrä.." Ja lupaan, että putsaan tämän vain ja palautan..

t. Paavo