Jäin rysän päältä kiinni (=kielikuva, ymmärrättehän? Ei siis rysää missään. Ei kalastajiakaan..). Itse teossa. Paljastuin kesken herkutteluhetkeni. Vähän nyt harmittaa, nolottaa ja kaduttaa..

Annoin mummon hätäillä vatsavaivojeni johdosta, vaikka aika lailla tarkkaan itse tiesin, mistä ne alkunsa saivat.. Väärää puuta (!!) haukuttiin mummon kanssa ihan yhteistuumin.  Mutta kun tulivat niin sopivasti nuo vesijohtovesi -hässäkät tähän saumaan. En malttanut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni. Juu, juu.. herkkä vatsa nii-in..

Makupalaa oli vielä runsaasti jäljellä, joten en olisi mitenkään halunnut kaiken paljastuvan ihan vielä. Tiedättekö sellaisen herkun, että vaikka on satavarmaa, ettei sen syömisestä hyvää seuraa, syöt sen kuitenkin? Esimerkiksi se iso suklaalevy. Tai se viskipullo, jonka juot, vaikka tiedät sen johdosta takuulla huomenna yrjöäväsi.. Juurikin siitä samasta tässä oli kyse.

Olin juuri kaivanut kätköni esiin eilisen lumimyräkän jäljiltä. Selkäni takaa kuului: ”Mitä ihmet sää syät?” Karvakäsihän se siinä. Hupsista! Ihan tarkkaan en itsekään osaa annostani nimetä, mutta häntä sillä oli ja makoisaa lihaa ympärillä. Tähän liittyy lisäksi vielä eräs teidän ihmisten mielestä superällöttävä seikka.. Kerronko? No, lue omalla vastuulla. Eikä sitten minkään kaltaista paheksuntaa, pliiiiis. Joo, se oli jo kerran syöty se hiiri tai joku sen kaltainen. Mutta ilmeisesti kissankaan vatsa ei ollut sitä kestänyt, joten aarteeni oli ylt ympäriinsä kissan oksennuksella kuorrutettu. Ei paha. Minun mielestäni..

Sitä tässä nyt sitten on ripuloitu. Ja oksennettu.

On pusut vähäksi aikaa pussattu. Voitte uskoa..

t. Paavo

kaikki%20kolme.jpg

Ainoa lohtu tässä on ollut se, että Boris ja Hilma tulivat käymään!! Hei kaverit! Te liioittelette! Ei minun henkeni nyt noin pahalta haise!! Katsokaa nyt tänne päin!!