Boris-veljeni.jpg

Ystäväni ja idolini Boris on vaatimaton tyyppi. Vaatimattomuus kaunistaa. Voitte kuvasta todeta, pitääkö väite paikkansa.. Nii-in. Kauneus ON katsojan silmässä. Minun mielipiteeni (ja mummon) on se, että Boris on yksi parhaan, ja voisi jopa sanoa komeimman näköisistä tyypeistä, jonka me tunnemme.

Boris lähetti kuvan itsestään. Ja koska hän on vaatimaton, hän ei halua leuhkia sillä, että on saanut uuden lelun. Kunhan nyt vaan haluaa meidän olevan asiasta tietoinen.. ”Että tällainen minulla nyt on ja eipä taida Paavolla olla” -tyyliin.. Harmittiko? No, vähän.

Kuvassa näkyy Boriksen aistikkaat silmät (mummo sanoo, että ne ovat vähän kuin Väyrysellä. En tunne miestä, joten vaikea sanoa..).  Ja tuo kirsun seutu!! Pieni punoitus taas päällä. Hän on kai niin tohkeissaan tuosta lelusta.. Kun Boris innostuu jostain, hänelle käy noin. Nenu alkaa punottaa.

Boris on kirjoittanut kirjan. Ei mitään bestselleriä, mutta kirjan kuitenkin. Hän ei tuo tätä asiaa kovinkaan usein esille. Se on se luontainen vaatimattomuus… tai sitten joku muu syy. Ja jälkimmäinen tässä tapauksessa.  Nyt te tietysti ihmettelette, että mikä syy se voisi olla..?  Mitä poika salailee? No, kirjassa on yksi kohta, jonka kirjoittamista Boris katuu katkerasti. ”Pitikin antaa se kaikelle kansalle tiedoksi (ei taida ihan koko kansa sentään Boriksen kirjaa lukea..)”, hän murisee.  Tässä ko. kirjan kohdassa  Boris kertoo tapaamisestaan presidenttiparin koiran, Lennun kanssa. Boris oli silloin tapaamisen aikoihin vielä pentu (tätä hän käyttää puolustuksenaan, jos joku häntä asiasta muistuttaa). Boris oli ollut oman ihmisensä kanssa kävelyllä Seurasaaressa. Lennu oli tullut Jennin kanssa vastaan (tiedätte kai.. se runo-Jenni). Ihmisillä on sellainen hauska tapa, että kun heillä on saman rotuinen koira, ollaan kuin samaa perhettä. Ja silloin tietysti pitää pysähtyä kohdatessa. Niin myös nämä bostoninterrierien omistajat tekivät.  Mutta mitä teki  Boris!!! Pyysikö Lennulta nimmaria? Halusiko yhteisen selfien? Sopiko seuraavat treffit? Ei, ei ja ei! Boris oli mennyt kai jonkinlaiseen shokkiin, kun oli nähnyt julkkiksen. Hän oli piiloutunut ihmisensä jalkojen taakse. Salaa oli sieltä kurkistellut. Eikä sanaakaan sanonut. Tärisi vaan. Eipä ihme, että nyt vähän vanhempana Borista kaduttaa. Lennu on viime aikoina saanut niin paljon medianäkyvyyttä, että olisihan se ollut tapaamisen arvoinen kaveri.. Ties vaikka olisi linnan juhliin kutsunut. Kun eläinlääkärinsäkin kutsui.

t. Paavo