Ymp%C3%A4rist%C3%B6aktivisti.jpg

Karvakäsi kysyi minulta lenkillä, että ”Oleksää Paavo semmonen ympäristöaktivisti!” Pyysin häntä selventämään taudinkuvaa. Ei tehnyt sitä. Mutta mitä asiaa Paavo ei selvitä, ei ole selvitettäväksi tarkoitettukaan!

Ympäristö ja aktivisti. Hmm.

Ympäristöhän on se alue, kun poistutaan omalta pihalta. Eikö vaan? Se koodaamaton alue. Ympäristössä saattaa olla luontoa. Ja luonnossa saattaa olla luontokappaleita. Ja luonnon kiertokulkua. Höh. Luonto ei kierrä minnekään!

Aktivisti? Yhden asian mies? Oman elämänsä tähtiainesta? Kyllä! Aktivisti  tietää kaiken kaikesta itselle tärkeästä ja ei juurikaan mitään mistään itselle turhasta. Ja mikä on tärkeää ja mikä turhaa, sen päättää despootin lailla aktivisti itse.

Vai tarkoittikohan Karvakäsi ympäristöaktivismillani sitä, että minulta ei jää lenkillä yksikään hiilijalanjälki eikä jäniksen jälki huomaamatta. Ei ole mitään asiaa, johon en infernaalisella innokkuudella ja aktiivisuudella puuttuisi. Kaikkeen ei saisi. Kuten esimerkiksi p…..n. Mutta p…..ssa ei ole mitään pahaa, kysykää vaikka kärpäsiltä! Tai vauva.fi:stä.

terkuin Paavo