Nyt muutama vakava varoituksen sana. Terassit, neljä-kiloisen koiran mentävällä maavaralla, ovat äärimmäisen vaarallisia! Siinä saattaisi käydä niin, että koira keksisi kaivautua terassin alle. Koiralla saattaisi olla pitkä hihna kaulassaan. Koira saattaisi kiertyä terassin alla olevien pystytolppien ympäri. Koira saattaisi jäädä jumiin.

Koiran oma ihminen saattaisi ihmetellä, mihin koira hävisi. Sitten hän saattaisi löytää hihnan, joka menee terassin alle. Saattaisi olla, että ihminen ei mahtuisi siitä maavarasta terassin alle, mistä koira on mahtunut. Ihminen saattaisi pelästyä, jos koira olisi piilossaan aivan hiiren hiljaa.

Sitten ihminen saattaisi kiireesti hakea työkalun, jolla irrottaisi terassin etuosan laudat. Jos hyvin kävisi, ihminen saattaisi mahtua ryömimään terassin alle. Sinne peräosaan, missä koira saattaisi olla. Ihminen saattaisi pitkien ponnistelujen jälkeen päästä viimeiseen nurkkaan, jossa koira on tiukasti tolpan ympäri kietoutuneena. Hän saattaisi saada koiran irrotettua hihnasta.

Koira saattaisi olla hieman iloinen päästyään pinteestä. Ihminen saattaisi olla hiukan ärtynyt koiralle.

terassi.jpg

Tällaista jälkeä saattaisi tulla, jos edellä mainittu tapahtuma olisi totta.

t. Paavo