kenk%C3%A4r%C3%A4m%C3%A4.jpg

Kengillä ei mene tänä päivänä hyvin. Täysin luontaisesta tehtävästään erotettu tämäkin Immilän myllykahvilassa sijaitseva jalkine. Mitä miettisit, jos olisit tiainen tai peippo?

Suuntaisitko pesäntekopuuhiin luomatta ajatustakaan siihen, miten tähän on tultu? Vai ihmettelisitkö ihan peippona, että yleensä kengät kyllä elävät kahden yksilön ryhmissä. Onko kenkäyhteisöön levinnyt parittomien sukkien paradoksi?

Sitten ihmettelisit, mistä tuo yksinäinen seinäännnaulittu saa ravintonsa? Kengäthän käyttävät ravinnokseen pääasiassa jalkahikeä. Ja tuo seinus näyttää kieltämättä hyvin hiettömältä. Kuivalta, jopa rapistuneelta.  

Eikö pidäkään paikkansa, että tämänkaltaiset varsijalkineet ovat luotuja kulkemaan? Omia polkujaan. Villinä ja vapaana. Eivätkö sano enää kengän kannat kop kop kop?

Miksi kenkä on seinällä? Onko todellakin niin, että crocsit ovat vallanneet alaa ja vanha kunnon nahkakenkä on menettänyt kaiken elintilansa? Epätoivoisena on tämäkin yksilö päätynyt tämänkaltaiseen, luonnottomaan ratkaisuun..

t. Paavo