Poikien%20leikki%C3%A4.jpg

Yksi vuoden huippukohdista tapahtui eilen!! Vuonna 2017 siis. Kaikki ilotulitusraketit, tähtisadetikut ja shampanjapullot paukkukoon sen kunniaksi!! En välittänyt paukkeesta, en räiskeestä. BORIS LEIKKI MINUN KANSSANI!! Mun idoliiiiiii! Pitkin iltaa kisailimme; milloin juoksimme peräkkäin, milloin kiskoimme leluja ja otimme näin mittaa toisistamme. Poika oli ihan pois itsestään. Mahtoiko hän sen lisäksi, että oli jotain sopimatonta syönyt, myös juonut jotain sopimatonta? ”Hei mummo, oliko siinä juomaveden joukossa sittenkin sitä kauranversouutetta?  Jos oli, niin LISÄÄ SITÄ, KIITOS!!”

Hilmalle huusimme vain, että POIS ALTA! Täältä tullaan! Tytöllä oli tilannetaju vähän hukassa.. Yritti siinä jaloissa pyöriä. Hän oli selvästikin ihmeissään tästä Boriksen äkillisestä leikki-innosta. ”Lapsellisuuden puuskasta”, sanoisi Hilma. Hilma matkii aina mummoa. Seuraa mummon kantapäillä herkeämättä (mummo sanoo, että minä tekisin muka sitä samaa Borikselle..). Leikkii niin aikuista. Hilma haluaisi kai olla itsekin ryppyinen, vanha nainen (miksi mummo katsot noin?).

Mummo kehui meitä tänään. Olimme hänen mukaansa olleet tosi reippaita uudenvuoden juhlijoita. Kukaan meistä ei pelännyt. Ei ryypätty eikä rähjätty. Ei räjäytelty ilotulitusraketteja ihmisjoukkoja päin. Ei autoiltu kännissä. Ei häiriköity ruokaravintolassa. Ei huudeltu vieraisiin pöytiin. Ei harrastettu perheväkivaltaa. Ei työnnetty tähtisadetikkuja kenenkään postiluukusta sisään. Ei pissattu eikä oksennettu nurkkiin. Tuollaista kun saattaa nahkakavereilla juhlinta joskus olla, kun oikein karkaa käsistä..

ONNELLISTA VUOTTA 2018 IHAN JOKAISELLE, NIIN KARVAISILLE KUIN KARVATTOMILLE!!

Toivotteleepi Paavo