Majakka%20ja%20per%C3%A4vaunu.jpg

Hesan tyypit muuttivat maalle. Tai melkein maalle. Kun tulee se vauvakin. Boris mietti, että miten iso mörssäri sieltä oikein on tulossa, jos eivät vanhan kodin neliöt muka tälle riittäneet.. Olihan siellä sentään se saunakin.. Olisivat laittaneet sen sinne. Sauna oli kuitenkin 165 tuntia viikossa puoliksi tyhjillään. Puoliksi siksi, että Lulun lempipaikkahan oli siellä  ylälauteilla, oli sauna sitten lämmin tai ei. Lulu kun vaali sukunsa perinteitä. Sauna-Timon klaania. Alalauteella olisi ollut tilaa..

Mitenkä Boris ja Lulu ovat muuton ottaneet? Ei hyvin. Molemmat sairastuivat alta viikon. Boris sai kai jonkinlaisen raikasilmamyrkytyksen, sillä oksensi yhden yön taukoamatta. Se on sellaista tottumattomalla. Pitäisi haukata happea vähän varovaisemmin näin ensi alkuun. Jos keuhkot ovat tottuneet typen oksideihin, hiilivetyihin ja rikkiyhdisteisiin, leijuma vähän puhtaammasta oksygenista on todellinen ilmanlaatuongelma.

Lululla stressi iski anaalirauhasiin. Onneksi. Lulu on nyt maailman tyytyväisin ranskanbulldoggi. Ei yhtään haittaa vaikka perä mätänisi tai sitä kaiveltaisiin vaikka lapiolla, jos lääkäri sanoo vastaanottokäynnin lopuksi: ”Pikkasen saisi painoa tulla lisää!!”  Lulu ymmärsi oitis mitä se tarkoittaa! "Mitä syödään? Mitä syödään sen jälkeen? Haluan hampurilaisen ranskalaisilla!" Outo ruokamaku tyypillä. Minä en söisi edes ruotsalaisia. Sitkeä nahka.

t. Paavo