Hyvin on tarjennut viime päivinä. Vai mitä mieltä olette? Olen paennut trooppista säätä sisätiloihin. Puruleluja olen aikani kuluksi teurastellut. Eilen Karvakäsi vei minut suihkuun. Vaikka en ollut YHTÄÄN likainen. Hyvinvointiani siinä kai ajateltiin… Etten olisi kuumissani. Pyh. Siinä tuli, näin jälkeen päin ajatellen, ehkä molemmin puolin vähän turhaa draaman kaarta kehiteltyä (alkusysäys > perusristiriita kärjistyy > pienet sivuristiriidat > juoni huipentuu > tarina päättyy > häivytys) . Pistin hanttiin, mutta huonoin tuloksin. Tuli hiki.

Eilen lähdimme Perämetsän road tripille vasta yhdentoista aikoihin illalla. Saldo oli viisi peuraa, yksi hirvi, kaksi kettua, yksi jänis ja yksi kissa. Niin ja oma pihapeuramme oli vielä yöateriallaan, kun tulimme kotiin. Hän oli kuudes. Eli ei tässä mitään Korkeasaarta, Ähtäriä tai muuta villieläinpuistoa tarvita..

Tänään näin täyskasvuisen sammakon. Sellaista oliota en aiemmin ole nähnytkään.. Se hypnotisoi minut katseellaan. Tuijotti herkeämättä silmiini. Menin ihan tilttiin! Prinsessa!! En saanut millään ajatuksiani irti tyypistä. Juoksin sisällä ovelta toiselle, jotta olisin saanut mummon tajuamaan, että minun pitäisi päästä takaisin ulos. Minua odotetaan! Pussata pitäisi!

Muistakaa nahkamoosekset pitää hyvää huolta eläimistänne näillä helteillä. Älkää kypsentäkö koirianne!!!

sammakko.jpg

t. Hot dog-Paavo