Boris%20ja%20jalat.jpg

Boris ei ole mikään maailman kovin jätkä. Ei ainakaan, mikäli kovalla jätkällä tarkoitetaan miestä, joka käyttää hampaitaan puukkona, sahana ja vähän myös hohtimina. Boris vannoo äijäilyn sijaan meditaation nimeen. Boris tuli mummolaan hiljaisuuden retriittiä viettämään. Kotona pienten nahkamoosesten kanssa kun se ei onnistu. Ensitöikseen hän etsi lelukopastani pehmo-pandan, alkoi mussuttaa sitä ja vaipui alta aikayksikön sellaiseen valaistumisen tilaan, johon vain parhaat zen-mestarit kykenevät. Tässä kuvassa Boris on juuri saavuttamassa satorin ja näyttää meille muille vähän PERSpektiiviä.

Mummo lähti tyttösen kanssa hevostallille. Conimus caaccimuksia katsomaan. Pyysin, että toisi tuliaisina meetwurstia. Ei kuulemma tuo. Varoittelin mummoa, että hevosessa ei sitten ole ohjauspyörää eikä polkimia. Kylkipotkuilla etenee. Mummo selitti jotain ohjaksista ja kuolaimista. En usko sellaisiin. Olen kuullut useissa hevosissa olevan hyvinkin vaarallisia viritysvikoja. Mummon AB-ajokortti ei anna pienintäkään valmiutta tämän kaltaiseen kulkuneuvoon. Ei kuunnellut varoituksen sanaa, sinne lähti.

HUOLESTUTTAVIA UUTISIA!! Lintuinfluenssa leviää ja uhkaa siipeilijöiden lajikuntaa. Tehkää jotain! Luin, että tämä viheliäinen tauti voi tarttua linnuista myös nisäkkäisiin. Minä olen sellainen. Mummo kertoi, että lintuinfluenssa tarttuu kosketus- ja pisaratartuntana ja tällä hetkellä etenkin sairastuneiden lintujen ulosteesta. Mitä! Eikö enää saa edes p….aa nuolla? Kuulemma, jos on pakko käsitellä kuolleita lintuja, pitää käyttää maskia ja kertakäyttöisiä käsineitä. Mistä helskatasta minä nyt sellaiset tempaisen!?

t. Paavo