Paavo%20ja%20arkku.jpg

Tämä asia ei tule ensimmäistä kertaa esiin täällä residenssissämme. Välillä tuntuu, että se on maailman probleemista suurin. Mitä ilmastonmuutoksista ja kolmannen maailman ongelmista; sairauksista, sodista ja nälänhädästä, sillä Paavon hengitys haisee!! Pientä perspektiiviä, hei!

Miltä minun suuni sitten pitäisi haista? Valkolehdokiltako? Muistatko mummo, kun veit minut sinne hammaslääkärille ja hän sanoi, että joidenkin hengitys nyt vaan haisee pahemmalta kuin toisten? Kyseessä on vuosituhantinen ongelma, jota kuvataan jo juutalaisten Talmudissa sekä antiikin kreikkalaisten ja roomalaisten kirjoituksissa. Miksi tehdä tällaista numeroa asiasta..

Mummo epäilee, että lenkeillä laittaisin suuhuni jotain muutakin kuin mustikoita. Koska viime hammaslääkäri -käynnilläkään ei sitä plakkia ja hammaskiveä etsinnöistä huolimatta hammasväleistäni löydetty. Että jos löytyisi paskaa.. En minä ole niitä miehiä, mummoseni. Pthyi.

Mitä mummoooooo? Tilasit minulle taas ajan hammaslääkärille!? Ei helskata! Sinnekö minun pitäisi jälleen kerran mennä suutani aukomaan? Ronkittavaksi.. Entä jos ne repivät hampaani pois? Anaalien tyhjennyskin on kuulemma siihen verrattuna pentujen leikkiä. Rentouttavaa hellimistä. Sanovat vanhemmat kaverit. Itselläni anaalit on annettu toistaiseksi olla rauhassa. Haju siellä suunnassa on siis edelleen mummon hajuepiteelejä hellivä. Pakkoko hänen on suutani haistella, haistakoon peräaukkoani!

t. Paavo