mummoon.jpg

Yllätin viime yönä mummoni. Kyllä, juurikin sen samaisen elämäntaparemontin tehneen naishenkilön. Mistä? Jääkaapilta! Mitä sanoi nainen puolustuksekseen: "Jääkaappeihi ei olis laitettu lampui sisäpuolel, jollei yälläki kuuluis syär". 

No, selityshän se on tuokin. Ja kyllä. Mummo on ihan oikeasti yrittänyt laihtua.. Laihoja ovat toistaiseksi vain tulokset.

Mummo sanoo, että ellen ole lihavuustutkija, lihavuuteen erikoistunut lääkäri tai ravitsemusterapeutti, kannattaa minun pitää suuni aivan supussa hänen painostaan! Otti lämpöä oikein huolella. "Sääki ain vaa minu mollat! Toi vaa pahenta asia!" Minäkö? Milloin? Miten? Kuka voisi ymmärtää tuota naisen logiikkaa? 

Mahtaakohan nainen alkaa suuttua herkemmin, mitä enemmän hänen valmistusvuodestaan on aikaa? Onkohan Karvakäsi katunut usein kyseisen naisen hankintaa? Tiesikö tuota kaliiperia olevien nahkamoosesten olevan noin räjähdysherkkiä? Pitääpä kysyä mieheltä. Karvakäsi kertoi, että rakkaus on sokeaa... ja joskus kuuroakin. Whaaaaat?? Jonkunkaltaisesta aivokemiasta kai kyse. Kroonistuvasta mielenhäiriöstä. Huh. Pelottavaa.

t. Paavo