Pave%20kattelee.jpg

Kotini on linnani. Oletteko kuulleet tuollaisen sanonnan? Joko sanonta on täyttä shittiä tai sitten minun käsitykseni linnasta poikkeaa hurjasti tuon lauseen tuottajan aivoituksista.. Vai mitä sanotte minun kodistani?

Ei massiivisia kiviseiniä, vaan ohut, vähäeristeinen lautaseinä (läpäisisi vihollisen katapultilla lähettämät ammukset leikiten).

Ei teräksisiä, mittatilaustyönä tehtyjä ovia (tyyppi kun tuuppaisi kyynärpäällään oveemme, niin siinä seisoisi hajareisin ulkoeteisessämme ja ihmettelisi missä ollaan, mikä maa).

Ei kidutushuonetta eikä tyrmää (kidutus tapahtuu meillä olohuoneessa.. varsinkin kynsien leikkuu -päivänä ja makuuhuone toimii tyrmänä, mikäli haukun väärään aikaan väärässä paikassa).

Ei Eerik XIV:n nojailuista syntyneitä kyynärpään jälkiä ikkunalaudalla. Eikä kenenkään muunkaan (mahtoi olla Eerikillä pahat ihopaksunnokset ja kovettumat kyynärissään.. Auttoikohan edes Bepanthen).

Ei maavallia eikä vihreävetistä kaivantoa laskusiltoineen (yritykseni rakentaa syvänteitä kotimme ympärille on joka kerta tehty tyhjäksi Karvakäden toimesta).

Ei ainoatakaan salakäytävää. Tai en ole ainakaan löytänyt etsinnöistäni huolimatta (saattaa olla, että ne ovat vain erittäin taitavasti kätkettyjä, sillä joskus mummo on onnistunut katoamaan aivan huomaamatta).

Ei tornia pavunvarrella eikä ilman (ja linna ei ole linna ilman tornia. Sehän on päivänselvää).

Mitä mummooooo?

No, ei yksi kuningatar vielä linnaa tee. Höh.

t. Linnaton Paavo