vaalipv%C3%A4.jpg

Pakkasia on pidellyt. Kylmyys on pitänyt minut hyvinkin tiukasti neljän seinän sisällä. Olenkin aikaa tappaakseni seurannut jännitysnäytelmää nimeltä ”Haluatko presidentiksi”. Kaikkihan alkoi siitä, kun nahkamooseksilta päätettiin kysyä, kiinnostaisiko jotakuta (edes vähän) alkaa presidentiksi.Yhdeksän ensimmäistä HEP -huutanutta pääsi ehdolle. Muutama muukin innokas olisi vielä mukaan halunnut, mutta saatuaan lääkityksensä kuntoon tai vaihtoehtoisesti keksittyään elämälleen tarkoituksen, he luopuivat ajatuksesta.

Tämän näytelmän ideahan on se, että lopulta, erinäisten tiputusten jälkeen, jäljellä on enää kaksi kilpailijaa. Kisasta tippuneet alkavat keskittyä etsimään syitä epäonnistumiselleen. Itsessähän vikaa ei suinkaan ollut. Ikävä lopputulos johtui yksinkertaisesti vain väärin äänestäneistä kansalaisista. Ja sehän se vasta ketuttaakin. Tyhmä kansa siis.

Tänään on ohjelman loppuhuipennus ja selviää kumman ehdokkaan tähdet ovat asemoituneet oikein. Niin, ja tässä yhteydessä haluan myös selventää yhden asian.. Tähän kampanjoitiin liittyen, on ollut liikkeellä erheellistä tietoa siitä, että Posti olisi hävittänyt joitakin Paavolle osoitettuja kannattaja- tai ystävänpäiväkortteja ja ne olisivatkin ehkä ohjautuneet Viroon. Ei pidä paikkansa. Olen saanut jo useita kortteja.

Mukavaa vaali-iltaa meille!

t. Paavo