joulupoika.jpg

 

Näin vauvan!!  Kohtuullisen pikkuruinen.. Mietinkin, että kyllä siinä on ihminen tiivistetty pieneen pakettiin. Nilkkasukat ylettyivät nivusiin. Ei kuulemma pysy pitkään noin kompaktin kokoisena. Kasvaa kuulemma vielä sellaiset lähemmäs puolisentoista metriä.

Tukka tytöllä oli vähintäänkin rehevä! Ja musta. Mummokin ehti värjätä hiuksensa juuri ennen tyypin syntymää. Hyvä niin. Sillä ensivaikutelma tehdään vain kerran. Juurikasvu ensitapaamisella ei olisi millään mittakaavalla katsottuna ollut mummo -ihmiselle eduksi.

Tyyppi ei ollut niin sanotusti sisäsiistiä mallia. Ei pyytänyt edes isomman hädän tullessa ulos (ja sen jopa Lulukin osaa). Alleen laski kaiken. Eli aika paljon taitaa tulla huolta ja vaivaa vanhemmilleen aiheuttamaan.. Jos sanomalehtipaperille yrittäisivät ensin opettaa, ehdotin.

Elintavat olivat muutenkin tällä lapsukaisella hivenen eriskummalliset. Ihmettelin, että mitä ihmettä tyyppi duunaa.. Syö toista ihmistä! Sanoivat, että imee Mimmiliinistä maitoa (olen kuulemma joskus itse samanmoista harrastanut emoni kanssa. En usko. En muista). Ei edes kerjännyt juustovoileipää. Sitä en voinut ymmärtää.

Terveisin Paavo