23283533_10214035438899934_712332493_n.j

Kun tulen täysi-ikäiseksi, lähden käymään Helsingissä! Ai miksikö? No pitäähän sitä jollakin lailla juhlistaa, kun tulee miehen ikään. Teen samanlaisen riitin, mitä ihmisnuorukaisetkin. Otan kunnon kännit! Poikkean yhdellä… tai muutamalla. Boriksen pyydän mukaan. Ryyppykaveriksi.  Ei, ei, älkää nyt alkako moralisoida! En aio täysipäiväiseksi kaljaveikoksi ryhtyä. Lupaan varoa addiktoitumista..

Hesassa on pubeja, joiden valikoimissa on myös koirille tarkoitettua olutta. Koiraolutta (wau…onpa käytetty mielikuvitusta oluelle nimeä keksittäessä..). Ai mistäkö tiedän? Telkkarista näin. Ohjelmassa juontaja ihmetteli sitä, että miksi ihmeessä koirien pitäisi juoda olutta. ”No, miksi sinä juot olutta?” asetti ravintoloitsija vastakysymyksen ja jatkoi: ”Montako hyvää tarinaa on alkanut sanoilla, menin tiskille ja tilasin tuopin ..vettä?”  Olisi siinä minullakin jälkipolville kerrottavaa.  Paavo-papparaisen rymyreissusta. Hesa-huppelista.

Mummo kyllä sanoo, että en saa koiraoluesta känniä vedettyä. Alkoholia se ei kuulemma sisällä. Eikä ole edes huurteista. Lihasta ja kanasta ovat oluen keittäneet. Vähän mallasta sekaan lisätty. Pyh. Lihalientähän se sitten on. Huijausta. Ehdin jo innostua..

terkuin Paavo