Joulua.jpg

Yllätin mummon tänään antiikkia kiillottamasta.. Ai miten hän sen teki? Hinkkasi ja hankasi kylppärissä jotain puhdistusainetta kasvoihinsa niin maan penteleesti. Ihmetellessäni asiaa kertoi, että sillä pitäisi kaikki rypytkin siletä. No, se olisi varmasti sitten jo se paljon puhuttu joulun ihme.

Pian aletaan tehdä taas inventaariota siitä, ovatko vuoden 2023 alkaessa tehdyt uudenvuoden lupaukset pitäneet. Minulla on. Ei huolta. Lupasin ylläpitää ylipainoani ja sen tein. Residenssimme ainoa nainen onnistui jopa hieman lisäämään massaansa. Niin sitä pitää. Mitä mummooooo!?

Löysin eteisen vaatekaapin nurkasta erikoisen säkin! Näytti ihan joulupukin lahjasäkiltä. Haisikin siltä. Jos se on aattona punanutulla mukanaan, jos tai kun meille tulee, niin aion kyllä paljastaa huijarin. Helppo se on käydä keräämässä nahkamooseksilta kiitosta ja ylistystä, kun lahjahankinnat delegoi asianosaisille itselleen. Outoa, ettei kukaan ole tajunnut, että ei tuollaista tyyppiä voi olla olemassakaan.

Pääni on taas ajatuksia ja ihmetyksiä pullollaan, mutta jospa tekisin siten, miten mummo minua aina kehottaa eli ”An nyt jo Paavo ol!” Minä annan.

Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulun aikaa teille kaikille, rakkaat mummojapaavo -blogin lukijat <3

t. Paavo

niin ja mummo