Ai, mitäkö kuuluu ystävilleni Hilmalle, Borikselle ja Lululle?

Muistatteko, kun Lulu kokeili niitä toimistohommia, eivätkä ne oikein sopineet hänen kaoottiselle hermostolleen? Nyt tyttö keksi uuden uran itselleen. Alkoikin sisustussuunnittelijaksi. Sisäistää nyt vielä tätä uutta työnkuvaa. Ai mitenkä? No, söi pari sisustus -lehteä ja nyt vatsanpurujen lisäksi odottelee inspiraation iskemistä.

veljekset.jpg

Boris on hieman mieli maassa. Ai, ette yllättyneet? Niin. Se ei todellakaan ole Boriksen tunneskaalassa mitenkään harvinainen vieras. Nyt miehen sai melankoliseksi eläinlääkäri -käynti. Boris diagnosoitiin hieman liian pulskaksi! Sama tauti mummon kanssa!  Eikä siinä vielä kaikki! Lululle sanottiin samalla lääkäri -käynnillä, että hän saisi hieman lihoa. Voitte kuvitella, että tällä hetkellä heillä eivät nallekarkit mene aivan tasan. Ja sekö Borista potuttaa!

Ihana%20Hilu.jpg

Hilulle on tilattu hammaslääkäri -aika! Ko. eläimen pyynnöstä huolimatta. Hilu toivoo, että ennen toukokuun loppua hammaslääkärin päälle tippuisi meteoriitti… tai pallasiitti tai edes joku kivi! Vai mikä muu hänet voisi hampaiden pois kiskonnalta pelastaa??? Ja kun kyse ei ole vain yhden eikä kahden hampaan poistosta.. Hilun rodun ominaisuuksiin kuuluu tämänkaltainen huonohampaisuus.. ”Hampaat ovat yliarvostettuja”, sanoo Hilma itse. ”Purematta olen ruokani tähänkin asti niellyt! Antakaa minun olla rauhassa! Ja oliko siellä sitä sapuskaa?”

t. Paavo