orava.jpg

Oletteko olleet huolesta heikkona...minne on Paavo kadonnut? Veikö väkivaltainen elinten riisto hänet niin huonoon kuntoon, ettei jaksa tassuaan näppäimistölle nostaa kirjoittaakseen blogia...? Pyh, minä en pienistä välitä! Jo heti vapun jälkeen annoin leikkaushaavalle kyytiä. Ei tänne ole nyhjöttämään ja menneitä suremaan tultu! Elämässä pitää olla vauhtia ja vaarallisia tilanteita, oli kivekset tai ei! Niillä korteilla pelataan, jotka on jaettu. Jos mies on palliton, niin mies on palliton. Ja elämä jatkuu.

Kovasti olen yrittänyt saada juttu- ja leikkikaveria mm. pihamme oravista. Huonoin tuloksin. Nämä häntäheikit ovat hyvä esimerkki tyypeistä, joilla iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn! Yritin vaihtaa muutaman vakavamman sanan kaverien kanssa . Tirskuen pakenivat paikalta. Huhuilin takaisin pelipaikalle. Eivät tulleet. Ja ollaan sentään tässä samassa pihapiirissä jo vuoden päivät asuttu. Ei nyt niin vakavaa sosiaalisten tilanteiden pelkoa saisi olla, että ei muutamaa sanaa kanssani rohkene vaihtaa.

Entäpä fasaanimme? Kiva kävellä tuossa edestakaisin haaremillaan ylpeillen! Moniavioinen paskiainen! Meikäpoika ei saa ensimmäistäkään tyttöä (ilman kulkusia pikkasen epätodennäköistä) ja sulkasankarilla on kaksi! Pulska ja vähän laihempi. Että kumpi milläkin hetkellä sattuu enemmän silmää miellyttämään..

Manifestini onkin:

Oraville puihinnousukielto!
Fasaanien moniavioisuus kiellettävä!
Koiria ei saa viedä vappubileisiin!

t. Paavo