Olen  saanut niellä pettymyksen karvasta kalkkia.. Ja rakkaan (tällä hetkellä vähän kyseenalainen määrite..) mummoni toimesta!! Voinko luottaa enää naiseen, joka vie minut ehdoin tahdoin surman suuhun (Liioittelenko? En. Ei ole tapana. )? Hän tiesi taatusti riskit, sillä juuri samaisessa paikassa minut kaksi viikkoa sitten pahoinpideltiin ( ja tekijä on siis edelleen vapaana).. Ja ei kun sinne hän minut vie. Uudelleen.

Miksi lähdin mukaan? Niin puhui nainen enkelten kielellä.. Lupasi yhdeksää hyvää ja kymmentä kaunista. Miten ostetaan herkkuja, käydään työpaikalla ja saan istua etupenkillä. Jossain sivulauseessa EHKÄ mainitsi eläinlääkärillä käynnin. En kuullut.

Pihalla tajusin missä olemme! Ilmoitin mummolle, että hän saa mennä kyllä ihan yksikseen sisälle, jos sinne niin haluaa. Minä menen ainakin takaisin autoon. Enkä tule pelastamaan, jos mummon kolkkaavat. Mitä tekee mummo? Ottaa minut syliinsä ja etenee määrätietoisin askelin kohti ulko-ovea. Rimpuiluni ei auttanut. Itkuni ei auttanut. Hihnan pureminenkaan ei auttanut. Naisen päätös piti.

Ja taas kurkittiin suuhun. Yritin koko ajan vilkuilla selustaani, milloin pääpahis tulee ja vie minulta tajun. Ei tullut. Onnekseni. Parhaimmillaan suuhuni kurkki kaksikin naista (epäilen samaan rikosjärjestöön kuuluviksi..pukeutumisesta päättelin). Etuhampaitani arvostelivat. Ei ollut kaunista kuultavaa. Mutta hengissä selvisin! Ja tajuntakin säilyi tällä kertaa. Enää en sinne mene! Sanoin sen heille. Nauroivat.  

Lohdutukseksi pääsin mummon työpaikalle. Siellä on aina kivaa! Rapsutuksia ja leikkiä luvassa.. Minua hieman kaduttaa, että tein sen haisevan läjän sille keltaiselle matolle.. Mutta minulla oli post-traumaattinen stressihäiriö lääkärikäynnin seurauksena (oireet ovat aivan selkeät: trauman itsepintainen tunkeutuminen tietoisuuteen. Löytyy. Välttämiskäyttäytyminen. Löytyy. Kohonneen vireystilan aiheuttamat  pelko- ja jännitystilat. Löytyy.).

Mökötin mummolle. Koko loppupäivän. Äsken mummo tuli viereeni. Sanoi: ”Mää tulin Paavo hieroma rauha.” Hierokoot Rauhaa (jota en edes tunne), Paavoon et tänään koske! Katsotaan huomenna asiaa uudelleen..

22851408_10213177401701700_1297906344_o.

t. Petetty Paavo