Juhannusheilat.jpg

Helskata, että ottaa päähän! En päässyt tänäkään vuonna Raumanmeren juhannukseen! Miten vanhaksi miehen pitää oikein elää, että hän saa päättää omista asioistaan? Tulla oman itsensä herraksi ja mennä mihin sydän halajaa. Karvakäsi sanoi, kuulemma omaan kokemukseensa perustaen, että ei koskaan.

Karri Koira pääsi Raumanmeren juhannukseen. Mummo sanoo, että olen erehtynyt, kyse ei olekaan koirasta vaan ihmisestä. On hänen mukaansa joku suomalainen räppäri. Tämä outo tyyppi on vain halunnut ottaa taiteilijanimekseen Koiran. Hittolainen! Artistinimeni on nyt keksitty! Paavo Ihminen!

Räppäriksi ryhtyminen ei ole minulle mikään uusi idea. Olen aiemminkin sitä pohtinut. Pikku P:ksi ryhtymistä.. Enää minulta ei puutu kuin haaroistaan maata laahaavat housut, XXL -kokoa oleva lippis ja paksu kultainen vitja kaulaan. Katu-uskottavuus olisi sillä taattu. Jou jou. Paavo Ihminen täyttäisi Olympiastadionin heittämällä!

Mutta tämän juhannuksen vietän vielä kotosalla ilman ihailijoiden sankkaa joukkoa. On vain Hilma. No, jonkinlainen fani hänkin. Mitä Hilmaaaaa!? Okei. Tänä juhannuksena ei ole vielä ainuttakaan fania paikalla.

Oikein ihanaa juhannusta teille kaikille! Pitäkää itsestänne hyvää huolta <3

t. Paavo Ihminen