uimaranta%20Yyteri.jpg

Puolisen kilometriä  Yyterin upeaa hiekkarantaa ja kaikki tämä vain koiria varten (Merisatamantie 13)! Harvalla kaupungilla on tällaista tarjota koira-asukeilleen ja -vierailleen. Hienoa Porin kaupunki! Rispektit tästä!

Ja eihän se ole reissu eikä mikään, jos ei vähän harhaan ajeta. Näin kävi meillekin, kun tätä koirille sallittua ranta-aluetta aloimme etsiä. Jos opasteita jossakin oli, emme niitä nähneet. Mutta paikka löytyi kuin löytyikin ajoissa  - kaikilla hermot vielä ihan suht koht kuosissa.

Mietin rannalla, että olemme me koiraihmiset eri siistiä porukkaa. Ainuttakaan roskaa ja ainuttakaan koiran jätöstä ei ranta-alueella näkynyt. Ja Paavo jos joku ne kyllä löytäisi, jos sellaisia rannalla olisi! Meidän jäteimuri!

Tänään oli tuulinen ja viileä sää, joka ilmeisesti rajoitti koirien määrää. Paavon lisäksi oli vain kolme muuta koiraa, joten tilaa riitti jokaiselle. Rannalla saa ihan luvan kanssa juosta vapaana, kunhan on ihmisensä hallinnassa. Meillä tuo ensimmäinen osa toteutui..

Paavosta rantahiekan kuopsuttelu oli hauskinta. Hän kun ei edelleenkään niin kauheasti vedestä välitä. Pienen houkutuksen jälkeen uskaltautui kuitenkin vatsakarvansa kastamaan. Mutta kuten kuvasta näkyy, oli elämä sen jälkeen hetken aikaa hyvin hankalaa ;)

m%C3%A4rk%C3%A4%20koira.jpg

terveisin mummo