Minä olen koirahoroskoopissa oinas. Mummolta kuulin. Oinas on se sarvieläin. Aika pelottava ja ruma sellainen. En tiedä haluanko olla.. Saanko valita jonkun toisen? Ai en saa.

Oinas

Oinaskoira haluaa olla omistajansa elämän keskipiste (eikä vain halua olla, vaan ON). Koiralaumassa  oinaskoira on luontainen johtaja (Höh. Missä minulle kuuluva johtajuus!! Ei ole näkynyt.. Itse otettavako? Miten?). Oinaskoira on luotettava, rohkea ja vahva (no, muun muassa nämä). Lisäksi se on myös äärimmäisen älykäs (siinä kuulitte!). Oinaskoira nauttii agilitystä, frisbeellä leikkimisestä ja pitkistä kävelylenkeistä (mitä tarkoittaa agility ja frisbee?).

Mummooooo! Mikä Hilu on horoskoopissa? Narraat! Ei voi olla härkä?

Härkä

Härkäkoira on voimakas (heh heh), hiljainen (ohoh) ja päättäväinen (kyllä!) . Härkäkoira saattaa olla itsepäinen (ai saattaa olla!!), mutta suostuu kyllä tekemään kaiken, mitä omistaja siltä pyytää, jos hän saa tarpeeksi aikaa pyyntöjen suorittamiseen (verkkaisempaa tyyppiä kuin Hilu, en tunne, joten match). Härkäkoirat ovat luonnostaan ujoja ja pelkäävät kovia ääniä ja kaaosta (mun herkkis..). Härkäkoira on hyvin mukavuudenhaluinen ja rakastaa ruokaa ja laiskottelua (ja tuo meni nappiin jos joku!). Siksi omistajan on tärkeää huolehtia härkäkoiransa linjoista ja liikkumisesta ( sen tyttöjollaonniinsyötävänihanathiukset todellakin tekee!).

Pakko vielä kysyä Boriksen horoskooppimerkkiä. Arvasin! Boris saa aina olla paras! Leijona! Minäkin haluaisin olla leijona! Eikö varmasti saa vaihtaa?

Leijona

Leijonakoira on jalo, peloton, ylväs ja uskollinen – sekä äänekäs. Leijonakoira rakastaa haukkumista . Leijonakoira tietää arvonsa ja osaa ottaa tilansa haltuun. Koti onkin leijonalle tärkeä paikka, jonne hän ei päästä ketä tahansa tuntemattomia. Leijonakoirat rakastavat ulkona oleskelemista. Lisäksi leijonakoirat ovat todella näyttäviä ja nauttivat huomion keskipisteenä olemisesta, minkä takia ne sopivatkin täydellisesti näyttelykoiriksi rodusta riippumatta.

Hetkinen!! Siis kenestä tuo äskeinen kertoi?? Ei ainakaan minun tuntemastani Boriksesta! Borista hiljaisempaa, vaatimattomampaa ja ystävällisempää tyyppiä en tunne.. Väittäkää mitä väitätte, mutta Boris kyllä pelkää.. ja vielä aika moniakin asioita: uusia ihmisiä, uusia paikkoja, uusia koiria, uusia kaikkia..(sorry Boris) Huiputusta siis koko horoskooppi! Nyt meni minun luottamukseni luonneanalyyseihin. Karvakäsi sanoo aina , että horoskoopit ovat hanurista. Kyllä Karvakäsi tietää.

t. Paavo (ja lainaukset ja kuvat Anna-lehdestä, muistuttaa mummo)