vapun%20aikaa.jpg

"Paavo on taas nii oma ittes!" sanoi mummo, kun heitin hiukan herjaa naapurin kissalle. Kuka helskatti minä sitten olisin? Tauskiko vai Niinistön Sale? Tottakai olen oma itseni. Ihan älytön sanonta.  Joka saikin minut taas miettimään muita nahkamoosesten käyttämiä, täysin käsittämättömiä lausumia..

Kuten esimerkiksi "sitä saa mitä tilaa". Ei varmasti saa. Montako kertaa minäkin olen tilannut päivälliseksi sisäfilettä tai lhapyöryköitä. Ja aivan väärä annos on eteeni tuotu. Niitä samoja kuivia nappuloita. Päivästä toiseen.

Tai "se joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa". Sanoisin, että täysin oma vika, jos lankeaa. Eli rippuu täysin kaivajasta ja hänen omasta tarkkaavaisuudestaan. Itse kun kuopan kaivan, varon visusti siihen astumasta. Yleensä ei edes kovin kauaa kestä, kun kuoppa on Karvakäden toimesta täytetty. Enpä juuri lankeamaan edes ehtisi..

Ja että jotain muka "etsittäisiin kissojen ja koirien kanssa"!! Kuka idiootti ottaisi etsintöihin mukaan kissoja?? Kyllä se on Etsijäkoiraliitto, johon yhteyttä otetaan, kun apua tarvitaan. Kissat potkitaan pois tieltä! Meille koirille etsiminen ja löytäminen on todella helppo nakki eli easy sausage!

t. Paavo Oiva Veikko