Ykk%C3%B6sii.jpg

Jeeeee! Nyt se on totta! Mummojapaavo oli viime viikolla Suomen suosituin eläinaiheinen blogi!

Ja nyt, asian näin ollessa ehdotankin, että mummojapaavo otettaisiin osaksi jokaisen suomalaisen lapsen oppivelvollisuutta. Lapset saisivat lukea sieltä elämän realiteeteista by Paavo! Korutonta faktaa. No joo, ehkä joskus hieman negatiivissävytteisesti julkituotua, mutta sellaista elämä on.. Jo tulisi tämän jälkeen koululaisistamme PISA -menestyjiä!

Kertoisin lapsille totuuksia muun muassa eläinmaailmasta.  Kissoista. En pidä kissoista. Sanoisin sen lapsukaisille kursailematta ja raa'an rehellisesti. Ja jos joku pieni nahkamooses jutuistani traumatisoituisi, niin voi, voi. Lisäksi  kertoisin heille linnuista.. Pidän linnuista. Mausta. Ja jos joku tyyppi siitäkin traumatisoituu, niin johan se on perskutarallaa!

Mummo sanoo, että minä olen ärsyttävä ja sympaattinen samaan aikaan. Mietin, että samalla lailla mummoonkin sopii toinen näistä adjektiivista. Se ä:llä alkava. En sanonut sitä hänelle. Nainen on nyt hieman herkillä. Liikuttunut, koska teitä blogimme lukijoita on niin paljon. Mutta älä mummon kyynelistä välitä. Jos teitä lukijoita ei olisi niin paljon, sitten hän vasta herkillä kävisikin. Eli teetpä sitten niin tai näin, ikääntynyt nainen vollottaa aina.

Kiitämme teitä blogimme seuraajat. Jatketaanhan samaan malliin! K I I T O S !!

t. Paavo ja mummo