Olimme mummon kanssa kaupungilla ja kaikkea kummallista näin ja koin..

Vai mitä ajattelette tästä:

”Kaikki pizzat 5 €”  Ei hittolainen! Kyllä olisi aika nopeasti tuonkin tyypin liiketoiminta loppu, kun mummo ja minä menisimme sisään ja mummo tilaisi: ”Kaik pizzat, kiitos!” Ja millä me ne kaikki kotiin kuljettaisimme. Voisi Mazda käydä ahtaaksi.. Pepperone siellä ja kinkku-ananas täällä. Huh.

tai

”Täällä on vapaa kassa!” Ei kiinnosta. Mummo on jo parisuhteessa ja minä viihdyn edelleen poikamiehenä. Hivenen epätoivoiselta kuulosti muutenkin tuo kyseisen henkilön iskuyritys.. Olisiko tinder sittenkin parempi vaihtoehto, kuin tuo tuollainen huutelu?

tai

”Voita tupakanhimo!” Ei helskatti, jo ovat menneet palkinnot eriskummallisiksi. Sen voiton jälkeen mummo sitten vetäisi röökiä tauotta, sillä kuka nyt onnenkantamoisensa käyttämättä jättäisi..

Siinä kadulla tallustellessamme tuli nais-henkilö lapsensa kanssa meitä vastaan. Kiukutteleva lapsi. Oletko tiennyt, että lapsesta maksetaan hänen vanhemmilleen? Kyllä! Lapsen aiheuttamasta kivusta, särystä ja kaikenlaisesta muusta tämän mukanaan tuomasta mielipahasta maksetaan omistajalle korvausta.. Muuten ei tuokaan äiti kestäisi. Seuraavaa lapsilisäpäivää odotellessa..

Mitä mummooooo??  Miten niin puhun ”taas kummallissi”?

t. Paavo

L%20ja%20P.jpg

Boris ja Lulu ovat viikonloppukylässä. Boris ei tullut kuvaan. Kiukuttelee, kun ei päässyt Ruisrockiin.