received_985054238514738.jpg

Olisikohan kovasti elämänlaatua heikentävää, jos olisi etäsuhteessa espanjalaisen friidun kanssa? Aiheuttaisiko tilanne ylenmäärin kaipuuta, ikävää ja muuta mälsää? Kalliiksikin saattaisi tulla... Oletetusti neito odottaisi aika ajoin live-tapaamisia. Lento matkustamossa on 80 e / reissu. Hmmm... 

Kuvassa oleva kaunotar liittyy hyvin vahvasti tähän pohdintaani. Oli tuossa sitten kiihkeä tytteli. Haistoi perääni ja oli hetkessä myyty! Olin kertomansa perusteella mies juuri hänen makuunsa! Ja täytyy rehellisyyden nimissä myöntää, että ei se hassummalta tuoksahtanut tyttökään.. Ja ulkonäkö.. 9/10.

Yritän tässä kuvassa hänelle selvittää, että Hilu ja Lulu odottavat minua Suomessa, eivätkä tykkäisi hyvää, jos kertoisin senjoritasta Välimeren rannalla. Mustasukkaista sorttia kun ovat molemmat. Ei haittaa mitään, vastasi espanjatar. Kaikki mikä tapahtuu Espanjassa, jää Espanjaan, sanoi hän. 

Lupasin pohtia asiaa ja antaa joko myöntävän tai kieltävän vastauksen mahdollisesta parisuhteestamme, kunhan ensi kerralla tapaamme. Sanonko "Si, si" vai "Hasta la vista, baby!".. Aika näyttää.

T. Paavo, naistenmies