niin%20n%C3%A4tti.jpg

Alan toistella itseäni. Mutta haittaako se, kun on tärkeästä asiasta kyse? Tämä vuodelta 2018 oleva postaukseni on ikävän ajankohtainen edelleen. Muutosta asiaan ei ole pyynnöstäni huolimatta juurikaan tapahtunut. Itse en enää katuja imuroi, järki on kasvanut äijälle päähän, mutta pieniä karvakorvia tässä ajattelen. Sekä Lulua ja Hilmaa.

Kun Perämetsän poika lähtee isolle kirkolle, se näkyy ja kuuluu!

Kun on muutama metri kävelty, on meikäpojalla ensimmäinen natsa huulessa. Imuroin katuja tehokkaammin kuin kaupungin puhtaanapitolaitoksen duunarit yhteensä!

Joo, joo, nyt te sanotte, että mummolta on jotain oleellista jäänyt Paavo-pojalle kertomatta. Nimittäin se, että kaikkea irtainta ei pidä poimia suuhun. Kyllä.. Mutta olisikohan jotain oleellista jäänyt kertomatta myös näille knöllihuulille..?Tumpit ja nuuskapussit kuuluvat roskikseen!

Yhdessä tupakassa on 15-25 mg nikotiinia ja nuuskapussissa jokseenkin saman verran. Koirille jo 10 mg annos voi olla hengenvaarallinen.

Siksi pliiiiis, kuulkaa pyyntöni:

ÄLKÄÄ HEITTÄKÖ TUMPPEJA JA KÄYTETTYJÄ NUUSKAPUSSEJA MAAHAN!! JOKU PERÄKYLÄN PAAVO TAI PIRKKO SAATTAA EPÄHUOMIOSSA SEN VATSAANSA NAKATA. JA SEN PITUINEN SE..

 

Pyyntöäni saa jakaa, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monta nahkamoosesta.

Paavo kiittää ja kumartaa.