neni.jpg

 

Sunnuntaina valitaan Suomen eduskunta. Kansamme saa taas 200 rehellistä ja luotettavaa edustajaa. Tyypit, joiden sydämenasiana on Suomen ja suomalaisten etu.  Omaa etuaan he eivät tavoittele, eivätkä läheistensä. Mutta enohan ei ole sukulainen, eivätkä omat lapset..

Ehdokkaat lupailevat kaikkea hyvää ja kaunista ennen vaaleja. Korvani itkevät hunajaa heitä kuunnellessa. Valitettavasti vain heillä on useimmiten huonompi muisti kuin paikallisen hoitokodin Kertulla..  ”Minäkö housuihini paskoin? En usko. En muista. Kiellän kaiken.” En nyt halua ehdokkaita selkärangattomiksi syyttää, mutta melkoisen elastinen tukiranka heiltä kyllä useimmiten löytyy. Sillä vain tämä mahdollistaa tarpeeksi nopean takinkäännön.

Minun ääneni vaaleissa saattaisi saada tyyppi, joka lupaisi muutaman minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeän asian. Hänen pitäisi luvata, että seuraavan vaalikauden aikana sanat  ”kynsienleikkuupäivä” ja ”mennäänkö pesulle” kriminalisoitaisiin. Ja vappubileet kiellettäisiin. Vuoden 2018 vappu ei minulta hevillä unohdu.. Eikä edes bluesilla.

terkuin Paavo