nukutettu.jpg

Olipa vuosisadan vappubileet!! Menimme pieneläinklinikalle. Kun kerran kutsuttu oli.. Ajattelin, että muu bileporukka on vähän myöhässä, koska kovin oli ankea tunnelma ollakseen vapun aatto.. Missä kuohuviinit? Missä serpentiinit? Yksityisklubin puolellakin vaivaannuttavan hiljaista..

Olen jokseenkin päihdevastainen. Kertaluontoisen pilven polton saattaisin kokeilunhaluiselle itselleni vielä jotenkin pystyä anteeksi antamaan, mutta siinä menisi rajani.  Suonensisäistä en kuvitellut koskaan ottavani. Mutta niinpä siinä taisi kuitenkin käydä. Miten kävi tottumattomalle? Yliannostushan siinä tuli vedettyä.

En pysynyt  hereillä edes lämppäreiden aikaa. Sammuin kuin saunalyhty jo ennen bändin saapumista.  Voisi luulla, että mitään kamalampaa ei samana iltapäivänä enää tapahtuisi. Väärin. Oletteko kuulleet laittomasta elinkaupasta? Niinpä. Tajuttomana ja puolustuskyvyttömänä jouduin vielä  sellaisen uhriksi.. Minulta vietiin ne miehelle tärkeimmät.. Aivotko? Ei, vaan kivekset!! Kenen hännän alla lienevät nyt minun kulkuseni..?

Täällä sitä nyt sitten toivutaan kotona, jonne mummo minut pelasti. Haluankin muistuttaa teitä kaikkia: VAROKAA VAPPUNA KAIKKEA!! Minä en tajunnut varoa ja nyt on struktuuri  pirstaleina..

terveisin se ekana sammunut...Paavo