Kes%C3%A4mies.jpg

Mimmiliinin vatsassa on pentu. Mummo on ollut siitä lähtien, kun asiasta kuuli, aivan sekaisin. ”Munst tule iha OIKKIA mummo!!” hän huutelee kylillä jokaiselle vastaan tulijalle! Eli kuten olen joskus päivänvaloon epäilykseni tuonutkin, nainen ON ollut salanimen taakse kätkeytyvä huijari, valemummo! Näin ne sadut ja sepitelmät ajan saatossa paljastuvat..

Mutta mitä tuo sitten ihan oikeasti tulee tarkoittamaan käytännössä?

Mummon syliin ei pennulla (tai kutsutaanko häntä nyt ihmislapseksi)  ole ainakaan asiaa. Enkä anna mummon ottaa muunkaan laista läheisempää kontaktia tulokkaaseen.. Ja minun nappuloitani ei sitten lapsi saa syödä. Cesaria saa maistaa, koska siitä en niin välitä. Annanko leluni pikkuiselle? Nuolla saa, mutta ei saa purra ja Nalle Wahlroosia ei saa edes nuolla. Alkaa haista kummalliselle.

Kysyin Borikselta, mitä mieltä hän on asiasta. Lulun tulon jälkeen ei mikään voi kuulemma enää kauheammin heidän perhedynamiikkaansa häiritä. Kysyin samaa asiaa Lululta. Ei kuullut edes kysymystä. ”Pallooo, missä pallooo?? Mikä meni? Paavooooo!!” Hänellä on se DVL2 -geenin mutaatio. Vetoaa nykyään aina siihen siihen, jos pitäisi totella tai kuunnella meitä muita.

terkuin Paavo