Harrastimme mummon kanssa kollektiivista meditaatiota tuolla auringon paisteessa. Mistään ei kuulunut ääntäkään. Teimme matkaa minuuteemme.. Tai jotain sellaista. Boris osaisi selittää paremmin, koska hän  harrastaa tällaista henkisyyttä enemmänkin..

Kauaa en sellaista tapahtumattomuutta jaksanut. Muistanette varmasti, että minä olen syntyjäni stadilainen. Minä kaipaan ehkä siitä syystä hieman enemmän äxöniä kuin mummo. Hänhän on aboriginaali perämetsäläinen.

Hittolainen, että oli hauskaa olla pitkästä aikaa vapaana! Nyt tiedän senkin, että juoksen noin neljääkymppiä. Noin. Ehkä jopa vähän kovempaa.. Tiellä meni auto. Ampaisin perään ja vedin turbovaihteen päälle. Ja kyllä, mies pystyy tekemään kahta asiaa yhtä aikaa; juoksemaan ja haukkumaan!

Olisi ehkä kannattanut olla haukkumatta. Mummo kuuli. Heräsi horroksestaan. Ja moitteita tuli. Roppakaupalla. Nainen voi olla harhaanjohdettu, harhautettu, täysin vedätettävissä… mutta väärässä hän ei ole koskaan. Anteeksi piti anella. Ja kaikkea epäoleellista lupailla. Kuten, että en enää koskaan… ja plää, plää, plää..

 

Mukavaa helluntaita kaikille. Ja jos ei heilaa helluntaina, lataa Tinder! Vai miten se meni..

takatukka.jpg

t. Paavo

https://www.facebook.com/PaavoOivaVeikko/