Hesan%20tyypit.jpg

Stadin tyypit olivat meillä pidennetyllä viikonloppu -lomalla. Ja voi pojat, että oli taas tapahtumarikas nelipäiväinen. Mummo kummasteli: ”Mikä kummalline joukkohysteria teihi  iske ain ku te olette yhres?” No joo, ehkä me tosiaan semisti provosoimme  toisiamme.  Porukassa kun on niin kiva heittäytyä häpeämättömään haukuntaan ja moukkamaisiin mittelöihin..

Lulu on ihan holtiton tapaus. Hän ei tottele edes mummoa. Ja mummoa tottelee kaikki. Ainakin viisi kertaa hyppäsi tyttö ruokapöydälle. Ja se on tuhmaa, jos mikä. Mitäkö hän siellä teki? Söi. Hilma, pieni ahmatti, on pikkutekijä Luluun verrattuna. Lulun hillitöntä ruokahalua ei voita kukaan! Söi pöydältä muun muassa  hapankaalia. Voitte arvata, että meidän residenssissä hieman tuoksahti illan suussa.. Eikä ollut nartulla ummetusta. Hapankaalin laksatiivista vaikutusta ei voi kiistää.

Meidän perunamaakin tuli sitten viikonlopun aikana kynnettyä. Homman hoiti Boris. Hänellä on outo mania multaan. Kun hän pääsee maalle, tyyppi on alta aikayksikön mullassa päästä hännäntypyyn. Sitten ihmettelee.. suihkuunko.. miksi? Boriksen pitäisi ottaa osaa Maajussin koiralle sulhanen -ohjelmaan.. Saisi poika toteuttaa itseään.

Hilmaa me vähän kaipasimme. Porukalta uupui kersantti. Lulu yrittää kovasti pomotella, mutta hän on vielä kakara. Minä ja Boris emme suostu moisen pennun määräysvaltaan. Hilu kyllä näyttäisi Lululle kaapin paikan. Hilma on oikeudenmukainen johtaja. Haukkuu kaikki tasapuolisesti.  Antaa pahaa silmää tasapuolisesti. Kohtelee jäätävästi jokaista tasapuolisesti. Kuten jokainen hyvä pomo tekee.

Nyt on jotenkin yksinäinen olo, kun lähtivät. Tulisivatpa taas pian.. Boriksen ja Lulun ihmiset voisivat mennä taas jonnekin.. Jonnekin mihin Borista ja Lulua ei oteta mukaan.  Ibizalle tai vaikka Keravalle. Kerran menivät häihin. Siinä vasta on kummallinen tapahtuma.. Häissä juhlitaan isolla joukolla sitä, kun nainen ottaa itselleen jonkun miehen, jota sen vanhemmat eivät enää jaksa pitää.

t. Paavo