Kissa%20ja%20Paavo.jpg

Mikä hittolainen siinä on, että minä en sitten millään siedä eläinlajia, jonka edustaja tuolla pihan laidalla LUVATTA astelee?

Tietäisittepä, mikä myllerrys sisuksissani kuvanottohetkelläkin kävi, vaikka näytän tuossa näennäisen rauhalliselta! Teki niiiiin mieli mennä sanomaan sille pari valittua sanaa. Ja ehkä muutaman painiotteenkin olisin voinut näyttää. Mutta ei tuo otus pyrkimyksiäni olisi ymmärtänyt. Kissojen prosessointitaajuus kun on sen verran alhainen.. Mitä mummoooooo??

Mummo sanoo, että nämä kissoihin kohdistuvat ennakkoluuloni johtuvat siitä, että en tunne ainoatakaan maukujaa henkilökohtaisesti. Mieleni voisi muuttua, jos tuntisin.. Saattaisin jopa tykästyä niihin. Niin varmaan! Missä on mielipiteenvapauteni jälleen kerran? Nainen pyrkii säännönmukaisesti kumoamaan argumenttini, jota hänelle ainoasta käyttökelpoisesta kissojen käyttötavasta esitän. Älä kysy mikä se on. Usko pois, et halua tietää. Liittyy hansikkaisiin.

Mummon mukaan minun pitäisi muuttua suvaitsevaisemmaksi ja lopettaa esittämästä, mm. täällä blogissa, kissavastaista propagandaani. Läpänheittoni on ajoittain kuulemma epäkorrektia. Esimerkiksi ehdotukseni poikkeustilasta, jonka aikana kaikki kissa -yksilöt eristettäisiin erillisille aidatuille alueille ja poikkeustila jatkuisi loputtomiin, ei ole mummon mukaan millään lailla fiksua puhetta.

Kun nykypäivänä pitäisi niin suvaita kaikkea. Höh. Mielestäni kaiken maailman suvaitsijat ovat itse suvaitsemattomia. Hehän eivät suvaitse edes suvaitsemattomia. Lankeavat omaan ansaansa. Heiltähän odottaisi kaikkien mielipiteiden  täydellistä ja varauksetonta hyväksymistä. ”Kissa -suvaitsevaisuus”.. Hm. Sanopa tuo ääneen. On kuin kärpäsen suhinaa korvissa. Yhtä ärsyttävääkin.

t. Paavo